Zlatanov Публикувано Май 24, 2009 Share Публикувано Май 24, 2009 (Редактирано) Ето ново парче на бандата от Стара Загора .. лично на мен много ми харесва ... в more from: Vladislav Stoychev има още клипове (кавъри и авторски) ... и определено заслужават внимание ... Пичовете къртят мивки яко ... Редактирано Май 24, 2009 от Zlatanov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Май 25, 2009 Share Отговорено Май 25, 2009 Песента е много яка, а бандата са невероятни музиканти и изключителни пичове! А иначе не са много бандите, които просто ей така си разцъкват Under a glass moon между другото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kurt Uvash Отговорено Май 25, 2009 Share Отговорено Май 25, 2009 Авторската "Изповед" е пълна трагедия. Иначе за "Under A Glass Moon" е ясно. Като малък слушах една банда от Плевен и една от Ботевград мисля, че бяха, които я правеха също почти 1:1. Почти, разбира се. Но това не е важно. По важното е, че авторксата песен е блудкава. И то доста... Поне за мен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stevie wonder Отговорено Май 25, 2009 Share Отговорено Май 25, 2009 браво на Ачо ,изял е Джон Петручи с парцалите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Май 25, 2009 Share Отговорено Май 25, 2009 поздравления за видеото Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dillens Отговорено Юни 1, 2009 Share Отговорено Юни 1, 2009 Изумен съм,"Under A Glass Moon" звучи невероятно.Певеца не се справя ,но музикантите ...Респект пичове Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Necrophagist Отговорено Юни 5, 2009 Share Отговорено Юни 5, 2009 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoyko Lisichkov Отговорено Юни 15, 2009 Share Отговорено Юни 15, 2009 (Редактирано) Пичовете освен че са направили готин клип, свирят и доста яко, за разлика от 90% от поп-рок групите в БГ-то, където за да ти пуснат клипа/песента по тв/радио трябва да врътнеш някоя друга айде да не казвам кво... на правилния човек. Редактирано Юни 15, 2009 от Stoyko Lisichkov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
almost a singer Отговорено Юни 21, 2009 Share Отговорено Юни 21, 2009 Невероятни! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Юни 23, 2009 Share Отговорено Юни 23, 2009 (Редактирано) Страхотна група! Имаше една група, с която правихме навремето каври на Д.Т. , бяхме направили и "Under a Glass Moon" и знам от опит колко трудоемко парче е това. Много яко сте го изсвирили пичове! Гордата Мария също ми хареса. Може би най-много ви интересуват отзиви за авторското ви парче, затова да си кажа и аз мнението: Като музика и аранжимент песента на мен лично ми хареса много. Единственото, което вкарва в нея повече комерс, отколкото е нужно е текстът. Имате нужда от текстописец, но не просто филанкишията, а наистина човек със стил и много богат речник. Съжалявам, не искам да обидя човека писал текста, но просто си личи, че не е професионалист в това отношение. Клипът е готин, а песента като цяло е едно от малкото хубави неща, случващи се в българското творчество. Поздравления и успехи! Редактирано Юни 23, 2009 от Infinity Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts