carnalsoul Публикувано Май 24, 2009 Публикувано Май 24, 2009 (Редактирано) Здравейте колеги , смятам да си закупя 2 ето такива EMG Select сингъла . Та искам да попитам , някой използвал ли ги е и ако да нека ми даде малко информация като цяло за тези адаптори благодаря предварително Редактирано Май 24, 2009 от carnalsoul Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 Само в случай, че не знаеш...Не се залъгвай от рекламите на Селект, на практика те нямат твърде много общо с ЕМГ освен това че произвеждат адаптери по дизайн на ЕМГ, което не означава че качеството на изработката и материалите с същото. Иначе, ако ти е ограничен бюджета и не очакваш чудеса, ще ти свършат работа. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 Бих казал(от опит), че звука им не се различава осезаемо от повечето евтини сток адаптери, само дето са по-скъпи. Цитирай
carnalsoul Отговорено Май 24, 2009 Автор Отговорено Май 24, 2009 Ами моите сток адаптори са на Стаг ... така , че евентуално Select-а ще е по-добре , какво мислете ? Аз съм с HSS адаптори и двата сингъла искам да ги сменя , иначе хъмбъкъра след ден два ще е EMG HZ H4 . просто реших ,че сега нямам възможност да събирам пари за Schecter и реших да дам 200 -300 лева за тази китара да е постегна малко ... и да и аз бях много скептично настроен към моята летва ама взех много да си е обичам ;D Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 Не мисля, че тези адаптери че са чувствително по-добро решение, ако избобщо са някакво подобрение. Единствено ще ти се понамалят микрофониите, ако сега имаш такива проблеми. Ако нямаш - най-добре не давай 300 лв за адаптери на Стаг, а ги запази за Schecter. EMG-HZ е приличен адаптер за стъргане, макар и далеч да не е от любимите ми, но не мога да се изкажа кой-знае колко добре за селектите. Цитирай
carnalsoul Отговорено Май 24, 2009 Автор Отговорено Май 24, 2009 (Редактирано) мерси за съвета Евтиме , а какви адаптери ще ми препоръчаш за сингъли . Пари за Schecter-a няма да мога да събера поне още половин година а сега имам пари в наличност просто и ако не ги дам сега .. ще отидат за сметки за телефони и разни други глупости така че смятам да инвестирам в сегашната летвичка Редактирано Май 24, 2009 от carnalsoul Цитирай
Recommended Posts