Flaming_Soul_ Публикувано Май 23, 2009 Публикувано Май 23, 2009 Здравейте! Ние сме Монтанската thrash/metalcore банда Burn With Me .Песента е авторска Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Май 25, 2009 Отговорено Май 25, 2009 (Редактирано) Яко, яко ! Звучите модерно и не залагате на screamo, на добър път сте. Lead китаристът е машина, да го поздравите Вокалистът трябва още да загруби вокалите - не са зле, но една по-дрезгава бленда ще отива повече на музиката ви. Навярно се кефите на Trivium - оня дръпнатия здраво копира Хетфилд (то и вашия певец, между другото xD може и да ми се причува, де), но не звучи като безлично копие - ето такъв стил имам предвид. Продължавайте яко и упорито напред ! Редактирано Май 25, 2009 от KeRRANGKid Цитирай
abn0rmal_J Отговорено Май 26, 2009 Отговорено Май 26, 2009 супер звучите.. : ) и песента не е никак лоша от колко време свирите заедно? Цитирай
Flaming_Soul_ Отговорено Май 26, 2009 Автор Отговорено Май 26, 2009 Аз съм lead китариста. Мерси Скоро ще стане година откакто свирим заедно. Кефиме се на Trivium, Avenged Sevenfold, Bullet for my valentine... Цитирай
abn0rmal_J Отговорено Май 26, 2009 Отговорено Май 26, 2009 ^ личи си че се кефите на бфмв вокала даже ми напомня на Мат с тази коса xD myspace имате ли ? : ) Цитирай
Flaming_Soul_ Отговорено Май 26, 2009 Автор Отговорено Май 26, 2009 Още не...Като направиме записите на авторските песни ще си направим Цитирай
Rossen Отговорено Май 26, 2009 Отговорено Май 26, 2009 Много яко парче! Страшен вокал и соло! Браво Цитирай
Jotty Отговорено Юни 14, 2009 Отговорено Юни 14, 2009 Здравейте! Благодаря за добрите коментари! Аз съм вокалиста. Това ни беше дебютното участие, надявам се да има къде да се изявяваме за по-нататък. На есен ще търсиме групи, да правим съвместни концерти, ако някой е навит още от сега може да пише... вече имаме едно предложение Всичко хубаво! Поздрави от Монтана! Цитирай
Recommended Posts