jeremy Публикувано Октомври 25, 2005 Публикувано Октомври 25, 2005 здравейте! Наскоро ми попадна в интернет еддна книга-Bass Method,Victor Wooten -Steve Bailey..............Невероятна е и я препоръчвам на тези които я нямат.По много як начин са обяснени парчета ,има обяснение за всяко едно и след това са нотирани. Някой друг да я има или да е фен на Victor Wooten ????????????? Или да свири с неговата така известна техника???????????????????? ИЛИ СЪМ САМ????????????????????? Цитирай
Mephistofel Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 Почитатели на Victor Wooten да искаш тук - включително и c'est moi!!! Малко информация за въпросната книжка да дадеш ? Цитирай
MDFk Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 :wow: Слушаме със всички уши! Кажи ни къде, кога, как, защо... Да си кажа честно не знам нищо за негова техника - на този етап съм само фен на музиката! Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 И аз съм супер фен на Уутен !! Имам му и оригиналната книга the best of Victor Wooten и няколко концерта от басс дейс (има ги в мулето) Като стана дума за него любимият му албум ми е Yin Yang и първия vital tech tones : луд албум !!! А по техниката на Уутен... Доста яко звучи ама трябва доста практис За сега се опитвам да свиря дърпането на струната с показалеца и безименния бързо. До някъде става, ама много много не го ползвам ;( Абе хеви метъл му е майката ! Цитирай
MDFk Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 Яко ! Хеви метъл слап цепи мрака! Кой ли не е пробвал некъв зъл китарен риф и плякания Утдоли ... Vital Теch Tones? Това да не е албум с някаква група? Нека Mephistofel сподели с останалите за книгата. Много сме му благодарни от сега. Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 И аз съм фен на Wooten и се пробвам с тоя tapping, ама засега само за пред мене си Ама наистина кажи как се казва книгата, откъде да я свалим и т.н. мисля, че и други хора от форума ще се заинтересуват. КАЗВАЙ ВЕДНАГА, ЧЕ ЩЕ ТЕ ПРАВИМ ДА YOU CAN'T HOLD NO GROOVE P.S.: Nikifena, аз го докарвам това с double plucking, ама с показалеца и после със средния. Това за показалеца и безименния нещо ми е мъгла. Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 P.S.: Nikifena, аз го докарвам това с double plucking, ама с показалеца и после със средния. Това за показалеца и безименния нещо ми е мъгла. Щот съм проз с показалеца и средния имах предвид )) Иначе книгата с Виктор Бейли е има в мул3то бетер със аудиотраковете към нея.. а vital tech tones е банда май със Скот Хендерсън и Стив Смит на барабани.. ако не се лъжа ... Невероятна банда просто !! луд джаз ! Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 За жалост не мога да дърпам от мулето по непонятни за мен причини. Ако някой има идея как да се добера до нея по друг начин, целият съм в слух. А иначе Vital Tech Tones наистина е със Уутън/Хендерсън/Смит(баси пича е тоя) Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 (Редактирано) За жалост не мога да дърпам от мулето по непонятни за мен причини. Ако някой има идея как да се добера до нея по друг начин, целият съм в слух. Ще ти е метна някъде ако не забравя.... Редактирано Октомври 25, 2005 от Nikifena Цитирай
eL_NinYo Отговорено Октомври 26, 2005 Отговорено Октомври 26, 2005 В Търговище(от където съм аз) имам видео уроци на Уутън и като се прибера може после да ги донеса насам Цитирай
niki123bg Отговорено Октомври 26, 2005 Отговорено Октомври 26, 2005 Victor Wooten е просто невероятен!!! Цитирай
Fortissimo Отговорено Октомври 26, 2005 Отговорено Октомври 26, 2005 таман вчера си гледах DVD-то Уутън "Makin' Music" 2000 Цитирай
fracture Отговорено Октомври 26, 2005 Отговорено Октомври 26, 2005 (Редактирано) Значи имам: Book - Bass Method - Steve Bailey & Victor Wooten - Bass Extreme ама няма траковете, ще потърся допълнително ... Редактирано Октомври 26, 2005 от fracture Цитирай
jeremy Отговорено Октомври 26, 2005 Автор Отговорено Октомври 26, 2005 Здрасти пак,Nikifena е прав като казва че въпросната книга я има в мулето. Който не може да тегли от там ако иска да я има може да ми пише и ако е от София може да се рзберем да му я драсна на едно дискче. А и може ако има хора навити да се скиваме и да обменим опит за въпросната техника на Wooten.Ако това не ви притеснява,мисла че може да е готино! Цитирай
Mephistofel Отговорено Октомври 26, 2005 Отговорено Октомври 26, 2005 В петък,на форумната среща,на по чашка и приказки за Victor Wooten - не лоша вечер,а ? Цитирай
Recommended Posts