bulby Публикувано Май 18, 2009 Публикувано Май 18, 2009 Искам да си взема нова MIDI клавиатура + sustain и expression педали. За момента съм се спрял на M-audio Axiom 61 - общо взето това е максимума, който бих дал. Според вас заслужава ли си или за тези пари мога да си намеря нещо по-добро? Съгласен съм и на 49 клавиша, но не по-малко. Цитирай
SGEORGE Отговорено Май 18, 2009 Отговорено Май 18, 2009 Гласувам с 5 ръце за този контролер.Наскоро си взех такъв.Има всичко необходимо и е напълно програмируем.Приятно изненадан съм от клавиатурата.Много приятна за лека клавиатура.Има много удобни функции.Никакъв проблем с драйвери или т.н.Може да се контролира всеки софтуер с него (DAW и VSTi).Има пресети за няколко софта (вкл. Reason), но от форума им могат да се изтеглят пресети за Ableton, Cubase, Pro.Tools. Цитирай
bmo Отговорено Май 23, 2009 Отговорено Май 23, 2009 и аз имам такава и по скромното ми мнение на неразбирач си е прекрасна за парите. самият аз почти не използвам повечето от функциите и, поради гореспоменатата ми некомпетентност в техническо отношение в този смисъл бих бил много благодарен на някой от вас ако може да ме светне къде мога да намеря свястно упътване, каквото досега не успявам да намеря. но иначе за клавиатурата с две ръца - за. Цитирай
Sandman Отговорено Май 26, 2009 Отговорено Май 26, 2009 Има ли хамър механика? Т.е. има ли усещането на клавишите като на истинско пиано? И клавишите с каква големина са - на стандартно пиано или на клавир? Цитирай
bulby Отговорено Май 26, 2009 Автор Отговорено Май 26, 2009 ^ Мдам, хамър е и клавишите са като на пиано. Разликата е доста голяма спрямо предишните играчки, които имах. Много съм доволен! Цитирай
CyberGene Отговорено Май 26, 2009 Отговорено Май 26, 2009 M-AUDIO Axiom 61, 61-key velocity-sensitive semi-weighted action keyboard Това не е хамър механика, ще прощавате. Тази полу-тежка клавиатура не става за сериозно свирене на пиано, защото е просто малко по-втвърдена версия на т.нар. "меки клавиши". Цитирай
SGEORGE Отговорено Май 26, 2009 Отговорено Май 26, 2009 Така е.Не е хамър.Но наистина за лека клавиатура е много приятна.Но не е като на пиано.Иначе са стандартни клавиши.И имат приятна дълбочина.Но пак повтарям, не са като на пиано! Цитирай
bmo Отговорено Май 26, 2009 Отговорено Май 26, 2009 първо да ти е честита. от алмар ли я взе? педалите как работят? Цитирай
Recommended Posts