Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Я ми обяснете как аджеба да предпазим китарите от съквартирантките си :lol:) минава покрай нея и "аааа тва тука к'во интересно се върти , и ти върти ключовете наляво надясно докато китарата е заключена :lol: , или пък ти я пръска с вода от време на време :P , а да не говорим като засвири :P:P ... изобщооо :wall: .... но да не забравяме .че тряя сме джентълмени :D)) хаха аиде пийс

Отговорено

Само ебенje ги цери такива съквартирантки. :lol:

Слагай си китарата в гардероба или в некфа ракла.

Покритото мляко котките не го лочат. :read:

Отговорено

Още от самото начало много деликато съобщаваш "КИТАРАТА МИ ДА НЕ СЕ ПИПА!!!" и обясняваш, че има по-интересни инструменти, с които да си играе :lol:

Отговорено

А какво да кажа за майка ми, която с прахосмукачката като дракон минава през китарата и я бута с четката или я хващта за грифа като бейзболна бухалка. Тогава направо осверипявам :killyou:

Отговорено

Абре Римо,я кажи хубава ли е съквартирантката,щото ако е,може да помогнем :) Ти знаеш,че щом съм насреща празно няма ;) Ако искаш може да ги разменим за някой от мойте съквартиранти,те не пипат китари :rolleyes:

Отговорено
Абре Римо,я кажи хубава ли е съквартирантката,щото ако е,може да помогнем :) Ти знаеш,че щом съм насреща празно няма ;) Ако искаш може да ги разменим за някой от мойте съквартиранти,те не пипат китари :rolleyes:

приятел в нужда се познава ;)

Отговорено
Бой с китарата по главата :rolleyes:

Бой, ебанjе и сръбска музика !

Пазете си китарите! мойта на никой не давам да ми е пипа.. забрана с 2 думи и това стига, ако е пипне някой викаш и вдигаш скандал, и това ще е за последно :)

Отговорено

Хехе, аз нямам съквартирантка (за жалост) или роднини дет да ми барат китарата, но котката често си точи ноктите там и отказва предназначената за целта дъска, също и е бутала китарата, при което многократно е люпила боята а аз съм си играл с автомобилна да я оправям :rolleyes: гррр... кво да направя по тоя въпрос... обича да си точи зъбите на струните и хапе ключовете, като ми разстройва китарата :) с обяснение не става, а последния път когато я фраснах с тремолото не искаше да се доближава до мен за 2 седмици... баса и акустичната ги прежалих ама тази не си я давам... някакъв съвет ?

Отговорено

Какво да ви кажа за мадамите без тях зле с тях пак зле ,то маи като гледам това с китарите е масово явление чак си мисля че го правят нарочно да ни дразнят .Когато седнем някъде да се повеселим в момента в които оставя китарката все някои ще се бутне в нея и ще е представителка на нежния пол. :rolleyes:

Отговорено

Ами всички тези неща бледнеят пред един случай.

Отидохме на парти в апартамента на един авер и се нарязахме като казаци.

Някакво момче си беше донесло китарата (електрическа, май че беше Скуайър). Аз го помолих да посвиря и я взех.

Почнах да дрънкам и по едно време усещам някакво удряне, ма не обърнах внимание. При второто удряне вдигнах очи от грифа и кво да видя - един приятел, пиян като свиня, застанал срешу мен се канеше за трети опит за игра на ножка по китарата. Докато я хвърля и се отместя, оня успя да забие ножа в китарата на момчето. Някъде малко под единия потенциометър. :godbless:

Казват, че в едно начинание не усееш ли до три опита, значи за нищо не те бива.

Той успя.