mpayne Публикувано Май 16, 2009 Публикувано Май 16, 2009 Здравейте. Искам да попитам,има ли дистрибутор на Pearl барабани,и по-точно за модела Pearl Rhytm Traveler. Защото на официалният им сайт пише,че в България нямат дистрибутори,но все пак ще съм благодарен,ако някой ми помогне. Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Май 16, 2009 Отговорено Май 16, 2009 Щом от фирмата казват че нямат дистрибутор освен някой от форума да стане дистрибутор за България незнам как ще ти помогне по друг начин! Кажи на някой който пътува често извън България да ти ги купи. Цитирай
NeonGod Отговорено Май 17, 2009 Отговорено Май 17, 2009 В Пловдив има един магазин там се продават! има 4-5 сета! Цитирай
mpayne Отговорено Май 17, 2009 Автор Отговорено Май 17, 2009 Благодаря много! Само да попитам последно,как се казва магазина,и на кой адрес е? Цитирай
necrony Отговорено Май 18, 2009 Отговорено Май 18, 2009 Магазина се казва MUSIC FILIBE Има барабани Pearl, но мисля, че серията която търсиш я няма. Адрес: Пловдив, ул. Гео Милев 14 Тел: 032-664 338 info@music-filibe.com Цитирай
vihro Отговорено Май 18, 2009 Отговорено Май 18, 2009 Преди години опитах да поръчам чрез този магазин,за съжаление неуспешно,така че аз лично не бих им доверил парите си отново!!!! Цитирай
necrony Отговорено Май 18, 2009 Отговорено Май 18, 2009 вихро, преди години, магазина е бил в Германия. От една година собственика се прибра в България и отвори същия магазин тук. За това, че не си успял да поръчаш не мога да коментирам.. но от срещата ми със човека в магазина, останах много доволен...(сравнявам го с Динакорд и xxxx Пловдив, които са пълни шльоковци). Цитирай
vihro Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 Съвсем НЕ.Тогава магазина си беше пловдивски с дистрибутор в Шумен.След 4.5 месеца чакане отидох и си прибрах капарото,като жената в магазина ми върна парите от касата,а после как са се оправили с пловдивчани.... Интересно как и в ДМА имаше реклама на същия магазин и с който и да съм говорил,все са недоволни хората,но както казваш, дано нещата да са се променили. Цитирай
Recommended Posts