Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
И аз не искам да се заяждам, още повече че не съм на ничия страна. Не ми харесват този тип китари, нито от Ибанез, нито от други фирми ( разбира се въпрос на вкус и очаквания за даден тип саунд , на който съшите са неспособни ) имам само една подобна и то за хорска срама. А иначе евтините китари са еднакви , независимо от фирмата

Иначе съвета ми е , вместо да спорите за качествата на китарите Ибанец ( които са качествени според цената си, като всяка друга фирма), вземете изсвирете нещо :D, не се обръщам само към вас , а въобще към всички . Това е форум за музиканти и приказките трябва да са подплатени , за да се взимат на сериозно, не мога да повярвам, че някой е кой знае какъв капацитет по отношение качествата на инструментите, ако същия не се занимава активно със свирене. В отдела с аврорската музика се подвизават все едни и същи 20-30 души, а в подфорума китара ежедневно се дъвчат едни и същи теми, до без край, сигурно ще е по полезно , и по забавно, това време ( или по голямата част от него) да се оползотвори със свирене.

С най добри чуства :godbless::virtuoz::rocker:

Кольо, ти си моят герой ! :rolleyes:

• Отговори 35
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
Не съм професионален китарист и не ми е нужна китара която стува повече от колата ми ,аз си търся китара която става за вечеринки ,както и една солидна част от форума.

И защо тогава реши че grg-тъта не са достойни за теб?

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Отговорено

Най- просто е че B.C Rich са си дет метал китари дет ти казват приближи си до мен и ще ти откъсна очите и щи ги завра познай каде ( на външен вид де )

а Ibanez са малко по-разчупени стават за шред и така нататък ама и двете марки много радват xD

Отговорено
а за любителите на тежкия звук и ръбестите форми - едж си разпродава гиър-а http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=60192

Благодаря за подкрепата, колега но всичко от линка по-горе е продадено с изклюение на черния Уорлък, който вече не се продава.

Отговорено
Най- просто е че B.C Rich са си дет метал китари дет ти казват приближи си до мен и ще ти откъсна очите и щи ги завра познай каде ( на външен вид де )

а Ibanez са малко по-разчупени стават за шред и така нататък ама и двете марки много радват xD

Батка, с BC Rich са свирили (а някои и продължават) Max Cavalera, Kerry King, Dave Mustaine, Phil Campbell, които са далечко от дет метъла.