36crazyfists Публикувано Май 10, 2009 Публикувано Май 10, 2009 Здравейте, Начинаещ китарист съм и имам няколко въпроса ,без които не може.Какво мислите за учител в началото и после да действам сам?Или може направо да почна сам и така да си се уча. Относно ученето на песни съчо се чудя.С табовете ми изглежда сравнително лесно,но в последствие ще е трудно да запомням всички табове на дадени песни.Как според вас се учат най-лесно песни?
Vasil Pavlov Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 Всичките ти въпроси са обсъждани БЕЗБРОЙ пъти вече. Ползвай ТОВА и си готов. Поздрави!
Malcolm_Young Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 (Редактирано) Здравей! Ами виж сега-аз от 6-7 месеца свиря и знам доста песни.Отначало ходех на учител,но прекъснах и почнах да уча на GuitarPro.Табовете се запомнят с опит аз не ги запомням не като ноти,а по самия гриф.С времето ще разбереш за какво ти говоря .Ако има нещо ми пиши ЛС да ти помогна.Дотогава си намери добър учител. Поздрави! Редактирано Май 10, 2009 от Malcolm_Young
Zlatanov Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 Относно ученето на песни съчо се чудя.С табовете ми изглежда сравнително лесно,но в последствие ще е трудно да запомням всички табове на дадени песни.Как според вас се учат най-лесно песни? Със слушане!!! И по-малко гледане на табове!!! И най-вече със свирене...
Slide Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 (Редактирано) ^+1 Тръгвай на уроци. Най-добре е така. И наистина. Ползвай табовете за основа, от там на сетне си развивай слуха. (В случай, че ще го караш на самоубочение с табове). Редактирано Май 10, 2009 от Slide
Daniel_V Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 Който иска да стане поне прилично добър - ДА ЗАБРАВИ ЗА GuitarPro като основен источник! Ползвайте го само за бекинг трак ако не намирате в нета или за миди сорс за дръм програминг! Не заучавайте парчетата по прагове - научете ги по ноти!
Recommended Posts