untraceableone Публикувано Май 8, 2009 Публикувано Май 8, 2009 Здравейте!Въпросът ми е какво ви е мнението за Roland Cube серията и конкретно за 15x и 20х.Гледах ревюта и клипчета,както в youtube,така и в официалния сайт на Роланд,ама викам си да се допитам и до вас,хората които ще ми дадат най-субективно мнение. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 8, 2009 Отговорено Май 8, 2009 Ампове като ампове. Чуваш, пробваш, решаваш. Не са лоши, но не мисля, че блестят повече от конкуренцията. Цитирай
sasoh Отговорено Май 8, 2009 Отговорено Май 8, 2009 Аз съм с 30х, приличен е, хубав чист канал и разни глупости, за който му се играе. Като се има предвид, че търсиш малък амп, няма особено значение какво точно ще избереш. Цитирай
Valserp Отговорено Май 8, 2009 Отговорено Май 8, 2009 За моите уши: Чистия му канал е много красив. Овърдрайвовете му бяха прекалено среднисти. Метълския му дисторшън звучи като консерва, пълна с пчели. Цитирай
untraceableone Отговорено Май 8, 2009 Автор Отговорено Май 8, 2009 Е жалко! Мене точно дисторшъна ме интересуваше как се представя,защото ще използвам най-много него.А за 250-300 лв какво кубе можете да ме посъветвате да взема,чийто дисторшън да става за траш и спийд? Цитирай
Dball Отговорено Май 8, 2009 Отговорено Май 8, 2009 някои хора търсят този ,,кошер с пчели,,Звукат му е блестящ.Днес пробвах Микро Кубето 5 И съм изумен. Взимаи без да се колебаеш Цитирай
carnalsoul Отговорено Май 8, 2009 Отговорено Май 8, 2009 Аз съм с Micro Cube - чето и да ти кажа дист-а понякога е прекалено мажещ , но като намалиш gain-а и всичко си е както трябва . Кубето е хубаво аз поне съм доволен Цитирай
hypnocil Отговорено Май 8, 2009 Отговорено Май 8, 2009 Става... и аз съм с такова 15 ватово. Както казаха по-горе чистия канал е добър. Лично на мен овърдрайва не ми допада нещо. Но, като цяло за тези пари става, пък и друго да вземеш няма да е голяма разликата... Цитирай
Ex74 Отговорено Май 8, 2009 Отговорено Май 8, 2009 Пък аз продавам Roland Cube 60 За повече инфо и доста голяма оговорка в цената (тъй като кризата ме хвана и мене) - ЛС. Цитирай
Dball Отговорено Май 8, 2009 Отговорено Май 8, 2009 (Редактирано) Пък аз продавам Roland Cube 60 За повече инфо и доста голяма оговорка в цената (тъй като кризата ме хвана и мене) - ЛС. Купувано от фактор преди месец и нещо-два за 700лв. Още го гаранция. Почти не съм го ползвал, отличена работа и външен вид. Абсолютно никакви дефекти или забележки. Продавам го, тъй като се сдобих с по-добре кубенце и това нямам какво да го правя криза кризааа Едит:И аз искам да ме фане ламповата криза Редактирано Май 8, 2009 от Dball Цитирай
Ignos Отговорено Май 8, 2009 Отговорено Май 8, 2009 Еми аз съм с 30Х и мисля, че е прилично. Чистият канал, както казват по горе, е супер, а дисторшъна на мен също ми допада. Ефектите не са лоши според мен, но нямам база за сравнение, така че най-добре го пробвай на живо. Цитирай
Valserp Отговорено Май 8, 2009 Отговорено Май 8, 2009 (Редактирано) Е жалко! Мене точно дисторшъна ме интересуваше как се представя,защото ще използвам най-много него.А за 250-300 лв какво кубе можете да ме посъветвате да взема,чийто дисторшън да става за траш и спийд? Аз, лично, препоръчвам Peavey Vypyr. Редактирано Май 8, 2009 от Valserp Цитирай
Ex74 Отговорено Май 9, 2009 Отговорено Май 9, 2009 Едит:И аз искам да ме фане ламповата криза Като писах темата бях почти сигурен, че ще го взема.. но уви не стана номера... и ся ще карам и без кубе сигурно... Цитирай
Squier BulletStrat Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 Аз ползвам 15х .Отначало диста ми допадаше и ми беше доста достатъчен.Но бях начинаещ (не че сега съм мн напреднал но достатъчно че да почна да искам друг дист. И си взех Метал Зоун .Разликата е невероятно огромна.Тъй че ако и ти си начинаещ грабваи роланда .мисля че ще ти е достатъчен Цитирай
Recommended Posts