DYLGIQ Публикувано Май 6, 2009 Публикувано Май 6, 2009 Честит ден на храбростта: http://www.4shared.com/file/103573021/471f...gerguovden.html Цитирай
zwero Отговорено Май 6, 2009 Отговорено Май 6, 2009 (Редактирано) Ама как ги бълваш тези теми само...на слушалки звучи много яко (късничко е). Редактирано Май 6, 2009 от zwero Цитирай
Бицев Отговорено Май 6, 2009 Отговорено Май 6, 2009 Кръвожадно!!! Не съм в най-добра форма да го възприема, непосредствено след 2 часа Боб Дилан - но е изтребител отвсякъде! Губиш си времето с.. (с каквото там се занимаваш). Фащай пушката - и у гората (дето ти е мЕстото) Сериозно: не само свириш на ниво, ами и композираш, и аранжираш смислено. Тая дарба да си седи затворена в килера е престъпление срещу човечеството и грехота пред Господа. Опомни се, човече! Сбирай банда и кефи хората докато е време! Цитирай
Басурендер Отговорено Май 6, 2009 Отговорено Май 6, 2009 Срамота! Каква е тази музика !Какъв е тоя метъл. Няма да си пуснат едно танго... А да жалим агнето не е ли малко късно..? И не е ли малко рано за изяви на щерката? Цитирай
horsefucker Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 Яко е. За разлика от човеците агънцата са яки и не са вкусни. Цитирай
RockoBG Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 Сериозно: не само свириш на ниво, ами и композираш, и аранжираш смислено. Тая дарба да си седи затворена в килера е престъпление срещу човечеството и грехота пред Господа. Опомни се, човече! Сбирай банда и кефи хората докато е време! Чу ли? И аз т'ва викам ама нъц Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 Много яко, е***и. Напр'ъй група, ша съм фен ! Цитирай
Joys Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 Яко парче. Свирене и аранжимент 6+. Баса е малко в повече. Намали го в микса и ще е още по-добре. Продължавай в същия дух. Цитирай
dedomito Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 Човече , няма време да търсиш хора за банда - направо направи още песни и издавай албума !!!! Песента е супер , има тяга и направо си представям как падат главите на агнетата . Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 Още с първото влизане се сетих от колко време не съм слушал слеър. Оу баса е наистина много силен като звук. Акустичната като влезе има някво несъответствие в темпото като че ли?! Ъм... аз може нещо да не дочух (първо впечателние). И щипка от Death като че ли има на места. Звукът е от порцесор нали? Абе пусти лампови усилватели и аналогови ефекти - много живот има в тях, ама... Малко е наивно "клането" обаче. И солото накрая малко претупва иначе свежата композицията, но то е ясно, че е за празника само! Давай още. За 1-ви юни дай нещо от сорта на "Децата на Царевицата" (кой не е гледал култовия филм) Цитирай
kvelikov Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 Абе защо всички казват "песента"... Аз вокал не чух ... Иначе идеята и саундът са супер! Аре някои да го поизпее това ... Цитирай
lizardman Отговорено Май 12, 2009 Отговорено Май 12, 2009 Оле, тоя бас яко си го отвързал! Няма да го бараш!!! Само краят е малко кофти. На мен ми се върти из главата постепенно затихване на китарата, докато басът и тупаните си звучат нормално. След това и те затихват. Цитирай
Recommended Posts