XeRo Публикувано Май 6, 2009 Публикувано Май 6, 2009 2 Варианта От ляво съм аз (XeRo) от дясно е адаша ми Станислав (СиСо).1-ви вариант почва той после се влючвам аз и той хваща терца горе, 2-ри вариант почвам аз и си разделяме нещатата, както трябва. Извинявам се за лошото качество на просто това имахме под ръка тогава, ще го има и в добро качество обещавам Споделям това с вас, да питам за мнение, защото решихме да направим тази песничка, като дует и се колебаем между 3-4 варианта това са само 2 от тях. Със здраве ! Цитирай
Polyphone Отговорено Май 7, 2009 Отговорено Май 7, 2009 Хей, браво!!! И двама сте много добри!!! Евала! САмо жалко за качеството...В Бургас ли пеете? Цитирай
Polyphone Отговорено Май 7, 2009 Отговорено Май 7, 2009 (Редактирано) Всъщност група ли имате, или просто за кеф се събирате да пеете? Редактирано Май 7, 2009 от Polyphone Цитирай
XeRo Отговорено Май 11, 2009 Автор Отговорено Май 11, 2009 Цяла формация сме принципно, но напоследък не съвсем, мъчим се да направим нещо. По усилено се занимаваме на солови песни и като дуети. Името на формацията е "Студентски гласове", както обичат да ни казват "Студентски Лица ". Стараем се общо зето, стига нещата да се харесват. Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Май 12, 2009 Отговорено Май 12, 2009 Ъм... аз нищо не можах да разбера, само пращи и даже песента не мога да разпозная (добре че е заглавието на темата) Що не се записвате с аудио от микрофоните и после да го сложите с помощта на видео редактор върху кадрите? Играчка си е, ама поне ще е по-ясно. Оригиналния звук може просто да го намалите само за "атмосфера". Цитирай
XeRo Отговорено Май 12, 2009 Автор Отговорено Май 12, 2009 "звинявам се за лошото качество на просто това имахме под ръка тогава, ще го има и в добро качество обещавам wink.gif" Ти май изтърва този ред, който съм написал. Цитирай
Recommended Posts