Hillbilly Отговорено Май 6, 2009 Отговорено Май 6, 2009 ^какво съвпадение.. Не му взимайте електрическа китара,следващата стъпка е мощен усилвател,а саунда и силното свирене са удоволствие за свирещия,но често тежест за околните.. Както се изрази жена ми- "Може да харесвам Хендрикс,но винаги мога да го изключа,а ти нямаш спирачки" Цитирай
Icarus Отговорено Май 6, 2009 Отговорено Май 6, 2009 Брех, евалата! Жена, която купува, а не изхвърля китари Моят съвет е да отидеш в Динакорд-а на Искърско шосе, Yamaha Superstore. Там има доста богат на избор на доста марки и модели, а и си мисля, че тия дни трябва да са заредили отново (може и да греша, разбира се). Имат въпросният модел на Стаг, който си предложила също. Той не е лош, на едно приятелче му взехме такава, и китарката е прилична за подрънкване и непретенциозно ухо въобще. Колегите горе подсказа вече за Cort,Walden и Yamaha освен Stagg. Обърни внимание на първите две марки - според мен са по-добри от Стаговете и по-евтини от Ямахите. Цитирай
Mephistofel Отговорено Май 6, 2009 Отговорено Май 6, 2009 /Offtopic Къде ги намирате тези жени бре, хора... Цитирай
treasure78 Отговорено Май 6, 2009 Автор Отговорено Май 6, 2009 ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на Всички,които ме запознахте с вариантите за покупка!!!!Сега поне няма да се чувствам невежа и съм сигурна ,че ще му взема яка китарка!!! Поздравления за добрата инициатива, със сигурност ще намериш китара и пожелавам на всеки китаряга подобна жена - моята проклина небето над мен, като хвана китарата. Цитирай
badValue Отговорено Май 7, 2009 Отговорено Май 7, 2009 присетих се (а и видях на сайта на камертон) стагг SW203CE-BK -> 180лв (ако няма грешка в сайта), той е с активна електроника и "изрязване" което за 30лв повече в сравнение с (SW201BK) е нищо, а на никого няма да са му в "повече" тези "екстри --- това ако си се спряла на стаг-а от 1вия ти пост. иначе други разлики нямат (другата нищожна разлика е че на 203 ключовете са черни, а на 201 "металик") специално там аз съм много доволен от обслужването и смятам, че биха ти помогнали на драго сърце (не само за да ти вземат парите) Цитирай
kitaratapesho Отговорено Май 7, 2009 Отговорено Май 7, 2009 Здрасти! Малко извън предполагаемият бюджет, но все пак - препоръчвам Yamaha F310 (дистрибутор Динакорд). Перфектна акустична китара в нисък клас. Имал съм няколко акустични китари през годините (10-тина), тази ми беше втората, като в крайна сметка сега се върнах пак на този модел. Според мен това е перфектното съотношение цена-качество при акустичните китари в нисък клас (цената и беше 290лв в магазин Динакорд, последна информация преди доста време; за 320лв получаваш пълен комплект с калъф, каподастер, струни, перца и още нещо - модел F310P). Знам, че за непретенциозното ухо не прави разлика. Както и че за каузата няма значение (важното е младежа да има на какво да свири). Но все пак, ако пък решиш да му подариш китара, на която да се кефи и след време - това е моят съвет. Ако предпочиташ да "минеш тънко" и да пробваш колко му е мерака - вземи Стагг. Поздрави, Петър Цитирай
treasure78 Отговорено Май 9, 2009 Автор Отговорено Май 9, 2009 присетих се (а и видях на сайта на камертон)стагг SW203CE-BK -> 180лв (ако няма грешка в сайта), той е с активна електроника и "изрязване" което за 30лв повече в сравнение с (SW201BK) е нищо, а на никого няма да са му в "повече" тези "екстри --- това ако си се спряла на стаг-а от 1вия ти пост. иначе други разлики нямат (другата нищожна разлика е че на 203 ключовете са черни, а на 201 "металик") специално там аз съм много доволен от обслужването и смятам, че биха ти помогнали на драго сърце (не само за да ти вземат парите) Добре се присещаш,а и все важни неща!Определено харесах онази "черничката",но май с черни ключета е по-яко...Аз така или иначе ще купувам китарата около10-ти или 12-ти(юни),нямам къде да я скрия до тогава,а и не смятам да поемам риска някой да ме издъни(без да иска).Така че тук съм и чета,всяка информация ми е от полза......Благодаря ти!!! Цитирай
Recommended Posts