Jump to content
Българският форум за музиканти

treasure78

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от treasure78

  1. Добре се присещаш,а и все важни неща!Определено харесах онази "черничката",но май с черни ключета е по-яко...Аз така или иначе ще купувам китарата около10-ти или 12-ти(юни),нямам къде да я скрия до тогава,а и не смятам да поемам риска някой да ме издъни(без да иска).Така че тук съм и чета,всяка информация ми е от полза......Благодаря ти!!!
  2. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на Всички,които ме запознахте с вариантите за покупка!!!!Сега поне няма да се чувствам невежа и съм сигурна ,че ще му взема яка китарка!!!
  3. Такаа...Благодаря на всички,които отделят от времето си,за да ми отговорят!Благодарение на Вас,вече правя разлика между акустична ,електро-акустична,бас и още някои китари(не се смейте)!Стремя се да направя най-адекватния за случая избор и като че ли акустична китара ще е достатъчна със своите възможности да покрие нуждите на непрофесионалист..По отношение на техниката е ценител и вкъщи е малка дискотека,но китарата дава друг вид удоволсвие.Последната на която свири бе Кремона,доста старичка ми се видя...Реших да попитам Вас,както казах по-горе-усещам,че ще ме упътите най-точно---така и става!Като сума мисля да се впиша в диапазон 100-200лв.,имайки в предвид ценовите листи,които разгледах,предоставени ми от някои от Вас,повечето от които ме разбраха кристално,включае и synchu!Наистина той просто ще си "дрънка",но нека да бъде с прилична китарка ,а не с подпалка(видях и за 40 лева)... На Ямаха не им видях цените...,но ще ги пруча!Лека вечер,че тр. да съм дискретна....
  4. Е това е!Страхотни сте!!!Попаднах сред точните хора......Благодаря! А аз съм решила вече ,че това ще му е подаръкаПускайте инфо,а аз ще обикалям,жена умора няма...
  5. billymilano,Благодаря ти за бързият отговор!
  6. Здравейте!Искам да изненадам съпругът си с китара за Рожденният му ден,който наближава.Установих,че обожава да свири,но си няма своя....Цял ден се ровя в нета,но всъщност не знам какво точно да търся(май)...Любител е ,спрях се на това:SW201BK STAGG от музикална къща "Камертон" Моля Ви,като по-компетентни да ми помогнете за избора ми! P.S.От София съм...Предварително Ви Благодаря!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.