Jump to content
Българският форум за музиканти

Corvuscorax


Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Две години без един месец откакто съм тук... Мааалииии, как хвърчи като гарван за репетиция това време... Рекох да ъпдейтна...

 

Нямаше ме в последно време... Не само защото ми беше писнало от форума (имаше го и тоя момент... много най-добри се бяха събрали изведнъж, та ми докривя...). Но, ето ме, върнах се и грача отново щастлив сред вас...

 

Много неща се промениха през последните две години... Първо, порастнах. В много отношения: като музикант,като певец, като фен, като човек, като спамър даже... Второ - запознах се с толкова много хора, от които научих толкова много, че не ми стига пилешкия мозък да ги преброя всичките. Намерих ги тук. Тук намерих и повечето от хората, с които свиря сега. Какво говоря, тук намерих хора с които започнах да свиря въобще. Е, намерих и много, които ме излъгаха, обидиха, подцениха и т.н., но не им се сърдя и им прощавам. Здравейте отново и поздрави на всички, които ме обичат, мразят, радват ми се или ги дразня! Без вас нямаше да съм Корвусът, а просто поредният пеещ. Блъдъря ви:)

Редактирано от CorvusCorax
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здрасти!как я караш.радвам се да те видя и тук.за критичността не знам какво мислиш,но известна доза самокритичност никога не е излишна. :);) ;)

viva la metal!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

И аз си липсвах, Владко:):)

 

Генчо, Генчо... Аре 'зимай кухарата (ако все пак си оправил оная от Нова година) и да 'одим у Банската, че къ ми съ е доело лютеница...

 

А на китарния виртуоз от Враца няма да отговарям - чакам го да дойде да свирим в София и ще му отговоря в пушпаузите:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...
  • 2 weeks later...

Чакай, че ей сега попаднах на Вашето представяне, господине!

Вери мач съм вов възторг от това, че сте танцьор, и то народен (а за мен беше неочаквано това ваше амплоа, щот не съм чела!)

Аз съм върл любител на народните танци (при все че знам стабилно само няколко 'ора, предимно северняшки). Доста от родата ми са танцьори. Имам двама първи братовчеди - един е играл само народни танци, а другият преподава класическа и модерна хореография во Дрезден.

А па аз от един месец се записах в местното читалище на народни танци, срещу крупната сума от 2 лв. на сеанс!

Шокът на моя живот сега се казва "граовско хоро". Почти съм го сглобила, значи! Нося си в колата едни торбичка с пантофки и като приключа работа, събувам токчетата и...беж в залата...

Направо ми е драго от все сърце и душа!

:girl_witch:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 months later...

Здравей и от мен!Чак сега ти видях представянето-срамота!Много се радвам че част от любимите ми групи присъстват в списъка от профила ти!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.