DeathZone Публикувано Октомври 20, 2005 Публикувано Октомври 20, 2005 Това е една моя идея , която записах специално за съпругата ми ....... ако има ентусиасти и хора на които им харесва насоката на инструментала ще се радвам ако се включат и добавят нещо , най вече перкусии , барабани и пиано да кажем , а за баса предполагам Гео е насреща )) . Добре са дошли всички ..... А ето и парчето When I Think About You Ако има мераклии нека пишат тук Цитирай
BlueZone Отговорено Октомври 21, 2005 Отговорено Октомври 21, 2005 Приятелю DeathZone, изключително съм впечатлен от композицията ти и честно казано не мисля, че трябва изобщо да и се добавя нещо. Дано съпругата ти я оцени по достойнство. Цитирай
Smokejack Отговорено Октомври 21, 2005 Отговорено Октомври 21, 2005 Много е хубаво парчето наистина. Много Жобим-ско бе брат,откъде ти хрумна тая идея ??? Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 21, 2005 Автор Отговорено Октомври 21, 2005 (Редактирано) Благодаря ви за хубавите думи ....... знам че може да стане още по добре ако се добави поне бас и малко перкусий , дори пиано ще му дойде екстра ..... инче си мисля че най хубавите или поне най искрените неща човек ги мисли, когато е тъжен или самотен .... така е и в случая .....Снощи го пуснах на съпругата ми и тя го хареса, независимо че е далеч от подобен стил. Все пак ако някой смята че може да допринесе или да допълни нещо е добре дошъл )) Ооооппс забравих ... ами към края има място за солца ... не е за изпускане ей ......... )) Редактирано Октомври 21, 2005 от DeathZone Цитирай
BlueZone Отговорено Октомври 21, 2005 Отговорено Октомври 21, 2005 Според мен максимум някой маракас и тихичко пианце тук таме - такова като на лиричното отклонение на Manhattan на Eric Johnson. Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 21, 2005 Автор Отговорено Октомври 21, 2005 Според мен максимум някой маракас и тихичко пианце тук таме - такова като на лиричното отклонение на Manhattan на Eric Johnson. мдаааа вярно ... звучи добре .... може би ако се претрупа ще се загуби личния момент ....... Цитирай
Geo Отговорено Октомври 21, 2005 Отговорено Октомври 21, 2005 Това е една моя идея , която записах специално за съпругата ми ....... ако има ентусиасти и хора на които им харесва насоката на инструментала ще се радвам ако се включат и добавят нещо , най вече перкусии , барабани и пиано да кажем , а за баса предполагам Гео е насреща )) . Добре са дошли всички ..... А ето и парчето When I Think About You Ако има мераклии нека пишат тук Роска,нали му сложих бас преди време на това парче?не ти ли хареса? Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 21, 2005 Автор Отговорено Октомври 21, 2005 Това е една моя идея , която записах специално за съпругата ми ....... ако има ентусиасти и хора на които им харесва насоката на инструментала ще се радвам ако се включат и добавят нещо , най вече перкусии , барабани и пиано да кажем , а за баса предполагам Гео е насреща )) . Добре са дошли всички ..... А ето и парчето When I Think About You Ако има мераклии нека пишат тук Роска,нали му сложих бас преди време на това парче?не ти ли хареса? Ми бях сложил едни гадни чукалки тогава и омазваха работата ... та за това сега ги махнах и реших да видя какво ще излезе, а баса ти винаги е бил точен и на място )) Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 22, 2005 Отговорено Октомври 22, 2005 Аз се отказвам повече да коментирам записите на DeathZone, защото винаги оставам спийчлесс. Много добро, честно!!! Цитирай
Mephistofel Отговорено Октомври 22, 2005 Отговорено Октомври 22, 2005 Определено много ми хареса! Като цяло ми прилича на Висенте Амиго,но като настроение,а не като буквални пасажи. Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 22, 2005 Автор Отговорено Октомври 22, 2005 (Редактирано) Благодаря ви!!! Не е идеално но е от сърце )))) Редактирано Октомври 22, 2005 от DeathZone Цитирай
spotlight_kid Отговорено Октомври 22, 2005 Отговорено Октомври 22, 2005 супер яко изкуството е гениално само когато е искрено Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 22, 2005 Автор Отговорено Октомври 22, 2005 супер яко изкуството е гениално само когато е искрено абе понякога трябват и помощни средства , но признавам инструменталчето е правено на трезва глава )))) Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 22, 2005 Отговорено Октомври 22, 2005 много готино бразилско настроение вкарва парчето-едни конги биха му паснали идеално-можеш и сам да си ги изсвириш ако ти идва отвътре-тургаш микрофонче над два обърнати кашона и и само потупваш ритмично и с некое акцентче-честно бе,съвсем възможно е ако те кефи :idea: Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 23, 2005 Отговорено Октомври 23, 2005 Кефи много! Готино си го построил хармони4ески! :hello: Цитирай
Recommended Posts