synchu Отговорено Април 30, 2009 Отговорено Април 30, 2009 Ултра мега гига хипер И следващият път да запишете звука като света ....че ми разваля удоволствието от слушането така... Цитирай
cold Отговорено Април 30, 2009 Отговорено Април 30, 2009 Ултра мега гига хипер И следващият път да запишете звука като света ....че ми разваля удоволствието от слушането така... Звука предполагам е от камерата - нормално лош Цитирай
synchu Отговорено Април 30, 2009 Отговорено Април 30, 2009 Toва е ушевадно Затова "следващият път".... Цитирай
boreto Отговорено Април 30, 2009 Отговорено Април 30, 2009 Оооо, за тия които не дойдоха - братоци изпуснахте мнооооого! Пенсиите са ми любима група. Чакам с нетърпение следващия път. Цитирай
YtseJam Отговорено Май 3, 2009 Автор Отговорено Май 3, 2009 Ето го и целият концерт под формата на Youtube Playlist: http://www.youtube.com/view_play_list?p=BCE188AD00AF1984 Цитирай
Polyphone Отговорено Май 7, 2009 Отговорено Май 7, 2009 (Редактирано) Класа !!!! Страхотна музика и блестящо изпълнение !!! :godbless: Просто нямам думи! Евала, момчета! :thumbs_up: Редактирано Май 7, 2009 от Polyphone Цитирай
fusion Отговорено Май 8, 2009 Отговорено Май 8, 2009 Бате Виктор - президент! Много добро, един общ познат ми го прати преди няколко дена. Ама вие всичките там сте болни мозъци, колкото не мога и да се надявам да стана тъй че кво друго да се очаква Просто поредното супер гигер тера мега яко нещо от вас за нас... Цитирай
Recommended Posts