hristo9611 Публикувано Април 29, 2009 Публикувано Април 29, 2009 ЗДРАВЕЙТЕ Искам да споделя нещо с вас.Трябваше ми cowbell , но в монтана никой не продава това чудо, а не ми се ходеше до столицата.Предприех крайната мярка "самоделие" . От 500мл шише от кетчуппп махнах горната капачка,после след звукови проби по станите на шишето пробих 3мм дупки- звукът беше по- хубав. Закрепих кетчупбела до соло барабана и . Не е като cow bel ама измислих нова перкусия Цитирай
rock_alternative Отговорено Април 29, 2009 Отговорено Април 29, 2009 Икономията е майка на мизерията, пич. Твоя кетчупбел може да го добавим към онзи комплект кофи от една друга тема и ще получим перфектния сет. Продължавай в тоя дух! Цитирай
hristo9611 Отговорено Май 1, 2009 Автор Отговорено Май 1, 2009 (Редактирано) Икономията е майка на мизерията, пич. Твоя кетчупбел може да го добавим към онзи комплект кофи от една друга тема и ще получим перфектния сет. Продължавай в тоя дух! МНОГО СМЕШНО все пак някой нямат толкава големи финансови възможности.А И ВСЕ ПАК ОЩЕ СЪМ ЛЮБИТЕЛ Истинското съвършенство на човека се крие не в това, което има, а в това, което е. Оскар Уайлд Редактирано Май 1, 2009 от hristo9611 Цитирай
rock_alternative Отговорено Май 1, 2009 Отговорено Май 1, 2009 Споко бе човек. Аз "свиря" на един стол, налепен с подложки за мишки. Не съм в това положение да се подигравам на които и да било, че няма кинти. Наистина смятам, че това не е най-важното. Просто се изкефих на изобретението ти и на това, че има такива ентусиасти като теб. Съжалявам, не съм искала да те обиждам. Даже искам да чуя как звучи и да видя как изглежда. Цитирай
hristo9611 Отговорено Май 1, 2009 Автор Отговорено Май 1, 2009 Извянявай те разбрах те погрешно.А колкото то звука и вида нищо особенно.По кусно ще се опитам да го запиша тук.Пак се извянявам . Цитирай
a1RwalK Отговорено Май 2, 2009 Отговорено Май 2, 2009 (Редактирано) това ми напомня как си бях направил първия ми фус - от половин педал за каса(само плочката и пружината), някъф кабел,дъска от скейтборд и кутийка от STR8 RACING и на всичкото отгоре си изпълняваше функцията с завиден успех! Редактирано Май 2, 2009 от a1RwalK Цитирай
Bgillidan Отговорено Май 5, 2009 Отговорено Май 5, 2009 Нямам търпение да го видя и чуя между другото. Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Май 5, 2009 Отговорено Май 5, 2009 hristo9611 ако беше си беше направил труда да научиш/а и несамо ти/ името на този инструмент на български съответно и сам щеше да стигнеш до отговора как да си го купиш без да ходиш до София. Cow bell с две L се пише на англйски е "пастирски звънец" което значи че всеки един български звънец може да ти свърши работа разните му там хлопки, 4анове... ха-ха станал си направо майстор Тричко стоя кетчуп само да кажа че не си... хъм открил топлата вода и има подобна прекусия която издава подобен "пластмасов" звук! http://en.wikipedia.org/wiki/File:Jam_Bloc..._background.jpg е малко по сплескано от шише кетчуп Цитирай
vesosupere Отговорено Юни 14, 2009 Отговорено Юни 14, 2009 Братоци ас тропах, ако става на въпрос на кръгал талашит облепен със донапрен и отгоре кожа слагах го на масата в хола и бой, така че сетове всякакви стига да има желание за развитие. Цитирай
Recommended Posts