Aleksandar Публикувано Април 26, 2009 Публикувано Април 26, 2009 Така изнамери се едно кубе Vermona regent 310 но проблема с него е че при свирене прекъсва от време не време се чува добре и много често прекъсва накъсва се звука,незнам как да го обясна.Проблема не идвал от кабела или китарата по простата причина че свиря със тях на друго кубе,без проблем.Та исках да ви попитам от къде може да идва проблема дали е от насъбрал се прах защото не е ползванео 15 години.Казаха ми нещо да съм бил смазал но не виждам какво в едно кубе може да се смаже за да се оправи подобен проблем. Благодаря предварително. Цитирай
sasog Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 Aз си мислех, че кубе викаме само на комботата А до уважаемия автор на темата : щом на усилвателя не е свирено 15 години доста неща може да са проблемни.Требе си да го види някой на място. Цитирай
MARK B Отговорено Април 27, 2009 Отговорено Април 27, 2009 Имам същия Регент но под друго име.Ако беше наблизо Щеше да го донесеш и за 1/един/час щях да ти го поправя-БЕЗ ПАРИ!!! Чао!Да сте живи и здрави-ГЕОРГИЕВ. Цитирай
metalhammer Отговорено Април 27, 2009 Отговорено Април 27, 2009 Имам същия Регент но под друго име.Ако беше наблизо Щеше да го донесеш и за 1/един/час щях да ти го поправя-БЕЗ ПАРИ!!! Че вземи му подари твоето кубе БЕЗ ПАРИ..... По темата: Добре е усилвателя да се погледне от човек който разбира от тези неща. Като начало кажи къде се намираш. Цитирай
Aleksandar Отговорено Април 27, 2009 Автор Отговорено Април 27, 2009 Еми живея в Варна аз имам кубе но поправянето на това ще ми спести носенето на моето 30 килограмово кубе до владиславово.... Цитирай
liquid_death Отговорено Април 27, 2009 Отговорено Април 27, 2009 пфу...1001 неща могат да са, но щом прекъсва докато свири, най вероятно е да е студена спойка от вибрациите да... или кондензори зач смяна...Козата си сака пръч. Цитирай
Recommended Posts