Angelina Sekulova Публикувано Април 26, 2009 Публикувано Април 26, 2009 С колегата Polyphone решихме да поднесем на вниманието ви това кратко и мечтателно изпълнение. (И аз много му благодаря за милата инициатива... ) Чакаме солиращия инструмент за схемата по средата. Говорих с човека, той каза: "Ше видиме"... Междувременно се разбрахме, че няма да взимаме пари за "вход", ако някой реши да се включи. Dream a Little Dream_Polyphone & Angelina Цитирай
yotzzo Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 http://www.4shared.com/file/101857921/966d...3_dream_of.html Ето го, щом няма да вземате пари. Свирих само където сте оставили местенце, не исках да ви развалям хубавото пеене с контрапункт, за да не стане натоварено. Не знам с кого сте говорили да прави соло и на какъв инструмент, ама аз не можах да се сдържа - парчето ми е много любимо, фен съм на Вълчо и много хубаво сте го направили! Цитирай
emo_tion1 Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 На мене също ми е еднин от любимите парцали Чудесно изпълнение!!! Браво и за солото Цитирай
vanboy Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 Страхотно! Направете още няколко песни и излизайте на концерти или изяви-ще е интересно! Цитирай
Polyphone Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 Хей, много се раздвам, че ви хареса!!!!! От моя страна парчето не е много изпипано, особено инструменталната част ми е доста дилетантска - толкоз мога, но поне е от сърце! А колежката Анджелинка го е изпяла много нежно и лирично, та чак ме очуди приятно, имайки придвид мощния й и внушителен глас! Боби, брат, супер е станало солото ти!!!!! Много блусарско, но и с много неочкавнани стъпки! vanboy, това е малко инцидентен преводачески дует, който спретнахме. Гласовете ни не са много съвместими поради факта, че моя тембър е доста тих и мек и спрямо колежката звуча малко като хор от църковни мушици, който се промъква тук-таме за цвят. Цитирай
vanboy Отговорено Април 27, 2009 Отговорено Април 27, 2009 Polyphone,имаш и страхотно чувство за хумор-това с църковните мушици и т.н....но истината е,че понякога различия като вашите правят проекта още по-интересен-в случая и 2-мата сте влезли перфектно в стила на тази песен! Цитирай
Polyphone Отговорено Април 27, 2009 Отговорено Април 27, 2009 Polyphone,имаш и страхотно чувство за хумор-това с църковните мушици и т.н....но истината е,че понякога различия като вашите правят проекта още по-интересен-в случая и 2-мата сте влезли перфектно в стила на тази песен! Еее, мерси за благите морски думи, vanboy ! Ако кака Ейнджи се съгласи, можем да спретнем някой ден пак някоя романтична манджица. Цитирай
musicman Отговорено Април 27, 2009 Отговорено Април 27, 2009 Браво !!! Хубав дует сте заформили. Фен съм ви Цитирай
zwero Отговорено Април 27, 2009 Отговорено Април 27, 2009 Супер сте, ще чакаме още. Angelina, много готино гласче. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Април 28, 2009 Автор Отговорено Април 28, 2009 Еее, добре че беше Polyphone - да подеме инициативата и да свърши цялата работа по аранжирането. Аз изпях само един основен глас - и готово. Радвам се, че ви харесва. Да си призная, малко съм "омръзнала на себе" си в такова амплоа..., но ми става топло на душата, като чета. Пак ви благодаря за отзивите и стискам ръка на подстрекателя! П.П. Йоце, кларинет ще е солото. Ама не се извинявай, че не си устискал, то, като гледам нагоре-надолу из форума, си на такава вълна. Цитирай
Polyphone Отговорено Април 28, 2009 Отговорено Април 28, 2009 Еееей, мерси, колеги, възрадвахте вълчата ми душа! :thumbs_up: пп Ангелинке, каке, то се е видяло, че от превеждане няма да забогатеем, давай да правим дуетен албум! Цитирай
Бицев Отговорено Април 29, 2009 Отговорено Април 29, 2009 Браво - стилно, класно! Не е нито като Биг Мама Кас, нито като Ела и Сачмо - една културна ваша версийка, която си остава вярна на духа на парчето. Много приятно - и чакаме клар'не-то. (Аз като китарист, най обичам 'другите' инструменти ). Цитирай
Mike_MnD Отговорено Април 29, 2009 Отговорено Април 29, 2009 Поздрави и Браво и на двамата Доколкото прочетох на Polyphone за цялостната инициатива, а на Angelina само за единия основен глас Абе както биха казали чуждениците, ю мейд май дей Цитирай
Recommended Posts