7thString Отговорено Юли 19, 2009 Отговорено Юли 19, 2009 Браво! Chuck Schuldiner е уникален музикант! Мн яко, че ме присети за Death Ще си направя сега метъл терапия Една конструктивна забележка- поработи мъничко в/у ритмиката си- на някои места плаваш, пък особено в тия яките рифове трябва да си железен Цитирай
Necrophagist Отговорено Юли 19, 2009 Автор Отговорено Юли 19, 2009 ^ И не само плавам,имам още куп други неща които трябва да оправя.Всичко се постига със свирене,а на мен не ми стига времето даже да обработя песента както трябва. Абе важното е жица да има Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Юли 20, 2009 Отговорено Юли 20, 2009 ако се хванеш да я запишеш с всичките китари ше се получи наистина изродско Цитирай
Necrophagist Отговорено Септември 3, 2009 Автор Отговорено Септември 3, 2009 Ето нещо свежо и на ниво този път Death - Perennial Quest =>> http://www.youtube.com/watch?v=Vi1FpIqscKw...re=channel_page Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Септември 3, 2009 Отговорено Септември 3, 2009 Направете инструментала на The Philosopher. Ма кат си трябва - с БАСА. И ще пробвам да го изпея. П.п. И аз мога да си го направя, но с кавъри и 1:1 интерпретации избягвам усърдни занимания вече... последните 5-6 години. Цитирай
MR_STENCH Отговорено Септември 3, 2009 Отговорено Септември 3, 2009 Яка свирня както винаги ! Малко тъпани скалъпени набързо в случай, че се появи мерак за The Philosopher Тук Цитирай
Necrophagist Отговорено Септември 5, 2009 Автор Отговорено Септември 5, 2009 ^ Благодаря много за старанието @MR_STENCH Жалко,че не мога да обърна внимание на тази песен за момента От 1 месец се каня да си направя една вечер,в която да запиша бруталиите,които приготвих и се не мога .А пък тази песнична на death я глася от 2 години Поздрави Десо Цитирай
Necrophagist Отговорено Септември 26, 2009 Автор Отговорено Септември 26, 2009 (Редактирано) Заповядайте отново Ето това са 2 много сериозни групи Dying Fetus - Homicidal Retribution =>> Не е цялата и малко кофти на места защото кабела ми е бил зле и не съм го усетил.Чак след "качването" го видях,но прецених че не е за презапис,а пък и нямам време както винаги. Bolt Thrower -Zeroed =>> http://www.youtube.com/watch?v=6j34fOVfmhM...re=channel_page Редактирано Септември 26, 2009 от Necrophagist Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 :metalist: обаче на всички клипове все седнал на тоя стол Я са изправи и развей грива! Цитирай
Necrophagist Отговорено Октомври 14, 2009 Автор Отговорено Октомври 14, 2009 Ето какво направих тази вечер Започвам да се уча да работя с премиера и реших да пробвам какво ще стане ако смеся малко видео Имам още няколко идеи за смесването и самия запис с наслагването,но ще го оставя за следващите парчета. Е приятно гледане Death - Sacret Serenity => http://www.youtube.com/watch?v=mheH1INAAA4...yer_profilepage Цитирай
Yves Отговорено Октомври 15, 2009 Отговорено Октомври 15, 2009 Само един въпрос имам...какво слушаш в слушалките? Себе си, оригиналната песен, бекинг трак? Цитирай
Necrophagist Отговорено Октомври 15, 2009 Автор Отговорено Октомври 15, 2009 Само един въпрос имам...какво слушаш в слушалките? Себе си, оригиналната песен, бекинг трак? Слушам микса от бекинга(оригиналния запис) и китарата ми.Правя следното: Смесвам китара с песента,после правя пробез запис за да видя как е на записа,после бича яко и това е.Другите малки клипчета са записвани по същия начин.Но мисля да пробвам да записа една основна китара и после върху самия запис с основната ми китара да запиша другите неща.Така си мисля че ще стане по изчистен записа и нивата няма да са така силни при наслагването.Иначе записа няма никаква обработка нито на звука нито на видеото,сичко идва от процесорчето Цитирай
Recommended Posts