vlex Публикувано Април 25, 2009 Публикувано Април 25, 2009 Здраво, притрябва ми туш и понеже не намерих нищо в гугъл, реших да си го напиша сам в рийзън. Хубаво, обаче не знам как се свири? Очевидно не са 16-тини или 16-тини триоли. Някой знае ли как точно се свири? Поздрави, Влад Цитирай
vlex Отговорено Април 25, 2009 Автор Отговорено Април 25, 2009 Оказа се, че са си баш триоли - като се чуе през семплер и звучи, докато гитар про нещо дървено ги изкарва Мерси все пак на всички, които щяха да отговорят Поздрави, Влад Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Май 5, 2009 Отговорено Май 5, 2009 vlex само неразбрах за какво ти трябва, 4исто акустически как се свири или на някаква комп.програма ти трябва как да го приложиш? Мисля че "ProTool" имаше нещо подобно. Туш се прави на малко барабанче със корди "con corde",повреме на опасен номер в цирка и при състезания по борба, и предстявлява тремоло!!! Кулминацията завършва винаги с удар на раид чинел и каса .Ако ти трябва по някаква причина да го изписваш няма нужда от шеснайстини и ала-бала просто слагаш знак за тремоло. Цитирай
bibo Отговорено Май 7, 2009 Отговорено Май 7, 2009 туш=тремоло=32 творини, свирени с двойни удари т.е ЛЛДД ЛЛДД ЛЛДД ЛЛДД и тн Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Май 8, 2009 Отговорено Май 8, 2009 Чак 32-ни несъм съгласен ами ако темпото е бързо тогава ударите в тремолото ще са 16-ни,а ако свиря в много бавно темпо тогава осем 32-ни няма да са ми достатъчни зада получа тремоло и ще трябва да сложа двойно по кратки нотни трайности зада запълня луфта,именно и затова когато се свири тремоло не се изписват нотните трайности/тоест всеки отделен удар/ а просто знак за тремоло. Цитирай
bibo Отговорено Май 12, 2009 Отговорено Май 12, 2009 Е то цаката е 32 творини и на бързо темпо... Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 И аз така казвам ама кой да слуша! Цитирай
just_drummer Отговорено Май 21, 2009 Отговорено Май 21, 2009 Абе тва в цирка знам,че се казва "циркаджийско" тремоло. В смисал, защото не е типичното ллдд ллдд и т.н., а се натиска палката и колкото удара излязат. И аз мисля,че зависи от темпото, НО са предимно 16-и. Цитирай
Monni Отговорено Май 21, 2009 Отговорено Май 21, 2009 (Редактирано) --o---o---o---o---o-o-o-o-o-o-o-o- --------------------------------------- --------------------------------------- R L R L R R L L R R L L е не стана така както исках ама айде Редактирано Май 21, 2009 от Monni Цитирай
bibo Отговорено Май 21, 2009 Отговорено Май 21, 2009 Бе вие хора ме изумявате... В неква песен с 80 темпо как ще свириш тремоло ми кажи в 16тини ?? Я чуй некоя песен и се замисли пак Цитирай
Recommended Posts