adXok Публикувано Октомври 17, 2005 Share Публикувано Октомври 17, 2005 Здравейте... Миналата седмица изкопах от стар приятел следната песен (парченце от нея де) правена още по времето на тракерите. Или по-скоро когато аз чух за тях. Всъщност парчето е от годината, в която Steve Vai дойде в България... май беше 2000-та или 2001-ва!? Ето го и парчето (дълго е около 8 минути, но тук пускам само куплет и припев): Requiem П.П. Поприпявам едно-друго, ама не ме нападайте за гласа, щото не съм певец все пак! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Октомври 17, 2005 Share Отговорено Октомври 17, 2005 Това ме кефи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Октомври 17, 2005 Share Отговорено Октомври 17, 2005 Аз пък не можах да го отворя ?!?!?!?! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Smokejack Отговорено Октомври 17, 2005 Share Отговорено Октомври 17, 2005 Браво,гласа е хубав,но имаш малко кофти акцент. За другото Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Октомври 17, 2005 Share Отговорено Октомври 17, 2005 Браво, много ми хареса идеята! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
adXok Отговорено Октомври 17, 2005 Автор Share Отговорено Октомври 17, 2005 Охо, радвам се... само че тва наистина е част от парчето. Едва ли ще мога скоро да го запиша цялото... ама мога малко псевдо нотички да постна!? Цял опус искам да го направя... като Бохемската Рапсодия на Queen, ама с повече небохемски нещица... хехехе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Октомври 18, 2005 Share Отговорено Октомври 18, 2005 И на мен идеята ми хареса. И пеенето е гот и хармонийката кефи. Е, от акцента не можем се отърва! Българи сме все пак Никога няма да забравя вендъж като говорех с Николо Коцев по телефона той ми каза, 4е не работел с БГ вокали, то4но поради тази при4ина - акцента. Не 4е неговото мнение е миродавно, но е интересно да се знае и е прав в крайна сметка. Това е един от най-големите проблеми явно... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Октомври 18, 2005 Share Отговорено Октомври 18, 2005 много добро, дано те забележат подходящите хора . Пеенето не го бива много, но композиция и аранжимент , както винаги Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
adXok Отговорено Октомври 18, 2005 Автор Share Отговорено Октомври 18, 2005 peshoy2k, ама ти мноу конспирации навъртя бе... какви хора да ме забележат, по-скоро аз трябва да ги забележа тях... хехехе Радвам се, че ви харесва идеята дори от толкова кратък семпъл! А за акцента... нарочно исках да има акцент. Бъдете убедени, че мога да докарам акцент на французин или арабин, дори и индиец говорещ на английски... е не на 100%, но се уча още и то много бързо. Надявам се някой ден да си сформирам група, макар да знам колко е трудно да си пасне човек с друг човек. А и моите вкусове са едни такива... разностранни. Как да обясня на някого, че мога с еднакъв кеф да слушам Michael Jackson и Sepultura например. И да си ги свиря Или пък да обяснявам, че макар да съм християнин се интересувам и от нещата за които се е борил и ще се бори Сатана. Изобщо след това като пусна и някоя мазна чалгица от някоя сватба преди 15 години съвсем разгонвам хората около мен. Щеше ми се само жените да разгонвам като позасвиря и позапея, ама като да е! Сега чакам чичо Вай да го вида за втори път на живо... и тоз път ше изтреща!!! Абе живот... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
adXok Отговорено Октомври 19, 2005 Автор Share Отговорено Октомври 19, 2005 visiondann-e, картинката кьм подписа ти е убиец! Дай и на мен такава!!! Вдъхновяват ме таквиз работки. Мноу якоооо! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Октомври 19, 2005 Share Отговорено Октомври 19, 2005 visiondann-e,картинката кьм подписа ти е убиец! Дай и на мен такава!!! Вдъхновяват ме таквиз работки. Мноу якоооо! Виж този адрес, много интересни скриптове пишат: http://www.text-image.com/convert Правят конверсии от снимки към "текст" - в цвят или черно/бяло. Виж там! Доста е интересно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Октомври 20, 2005 Share Отговорено Октомври 20, 2005 Браво! Хареса ми. Вокалите са много добри, а и самата песен е интересна! А за акцента не ги слушай- то много българи на български го изкарват по-кофти отколкото ти на английски. И какво за Сатана? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Октомври 20, 2005 Share Отговорено Октомври 20, 2005 Много ми хареса! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts