herflik Публикувано Април 21, 2009 Публикувано Април 21, 2009 Така,първо здравейте. Преди около месец си взех китара +ампче,нали всичко супер,радост голяма,яко жица.Научих няколко песени,така както и да е ,кубето ми е Roland 15w(друго не пише по него) и отгоре нали има функции дисотршън , овердриве , метал и метал стак..ама въпроса ми е ако си купя отделно дисторшън по-добре ли ще звучи от дисторшъна който ми е вграден в кубето?И ако е така препоръчайте ми някаква марка дисторжън до около 100 кинта. Мерси предварително. Цитирай
Death Отговорено Април 21, 2009 Отговорено Април 21, 2009 ^ Ми най-важното в случея е,че не си посочил стил на свирене,то дистове колкото и каквито искаш. Погледни в раздела купувам-продавам има доста прилични неща на много добри цени Цитирай
herflik Отговорено Април 21, 2009 Автор Отговорено Април 21, 2009 Е па аз отгоре сам написал ''яко жица'' от това трябва да се подразбира че свиря метал Цитирай
tednet Отговорено Април 21, 2009 Отговорено Април 21, 2009 Разлгедай по магазините, виж кое ти звучи най-добре и ако толкова го искаш си го вземи Цитирай
Death Отговорено Април 21, 2009 Отговорено Април 21, 2009 Погледни и темата"Ефекти произвеждани от съфорумници" има много добри решения Отдели специално внимание на Mesa Boogey-то което прави liquid_death мисля че ще ти хареса. Ако ти хареса свържи се с него. Само liquid_death да не ми се сърди Цитирай
bobikosatkata Отговорено Април 21, 2009 Отговорено Април 21, 2009 Е па аз отгоре сам написал ''яко жица'' от това трябва да се подразбира че свиря метал Пич, с такива дълбоко закодирани послания само можеш да объркаш горките ни съфорумници. Цитирай
Slav Отговорено Април 22, 2009 Отговорено Април 22, 2009 (Редактирано) Еми да ти кажа, чувал съм го кубето, един приятел има такова. Метал Стак е най-тежкият от всичките дистове и става да бичиш Металика примерно, ама за по-голяма бичкия ще ти трябва нещо по-натопорчено. И все пак зависи дали ще си пуснеш педалчето в чистия канал или в драйв канала, защото можеш и да си вземеш някое овърдрайвче и да си буустнеш Метал Стак дисторшъна от кубето, ако те кефи как звучи. Варианти много, отиди в магазина и виж кой дисторшън те кефи най-много. Пробвай ги всичките ако трябва, докато не намериш Светият Дист. Редактирано Април 22, 2009 от Slav Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 22, 2009 Отговорено Април 22, 2009 Точно с това ампче, едва ли ще постигнеш тежката бичкия, която искаш. Може по-нататък да пробваш направо с някакво лампово или хубаво моделиращо ампче с по-голям говорител. Цитирай
Recommended Posts