NitroBGA Публикувано Октомври 16, 2005 Публикувано Октомври 16, 2005 Адски готина съвременна работа, съжалявам, че не мога да ви дам линк да си ги докопате тези работи, но от тези търсачки ме боли главата. Пример : Yanni - Marching Season Ако на някого му се стори познато да свирка и да дава информация и да го разпространява, наистина си струва, за почитателите на истинската музика. Цитирай
BlackCorsair Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 Намери си да гледаш Yanni - Live At The Acropolis With The Royal Philharmonic Concert Orchestra на DVD - това е едно от Най-Добрите Лайв изпълнения за Миналия Век Перфектно е ! Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 Аз това DVD го имам!прекалено съм некадърен да го кача в нета за тва може да се видим да ти го дам Цитирай
BlueZone Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 Яни е як пич. Много му се кефя. Цитирай
RockoBG Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 Намери си да гледаш Yanni - Live At The Acropolis With The Royal Philharmonic Concert Orchestra на DVD - това е едно от Най-Добрите Лайв изпълнения за Миналия Век Перфектно е ! Жесток концерт!!! Цитирай
NitroBGA Отговорено Октомври 24, 2005 Автор Отговорено Октомври 24, 2005 В момента тегля DVD-то от АРЕНА.БГ, дали ще мога да го гледам, понеже не знам. От харда ще го разчете ли или трябва да го записвам на DVD-диск ? Цитирай
martist Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 В момента тегля DVD-то от АРЕНА.БГ, дали ще мога да го гледам, понеже не знам. От харда ще го разчете ли или трябва да го записвам на DVD-диск ? Здрасти От харда ще го разчете, стига да имаш програмка от сорта на PowerDVD Цитирай
musicman Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 лелеее как може да не сте чували за Яни бе хора :wow: :wall: :wall: :wall: че даже и "някой си" божееееее отивам да пия успокоителни А който ми го намери тоя концерт на двд - черпя. пишете ми на ЛС Цитирай
YtseJam Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 Много сокчета ми се събраха. Имам го на двд от ебем ти колко време. Цитирай
musicman Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 Ти ще вземеш да ферментираш накрая от тея сокчета Цитирай
NitroBGA Отговорено Октомври 26, 2005 Автор Отговорено Октомври 26, 2005 лелеее как може да не сте чували за Яни бе хора :wow: :wall: :wall: :wall: че даже и "някой си" божееееее отивам да пия успокоителни А който ми го намери тоя концерт на двд - черпя. пишете ми на ЛС Прости ми, че не съм чувал за Яни.... Цитирай
Steppenwolf Отговорено Декември 2, 2005 Отговорено Декември 2, 2005 (Редактирано) Yanni е феномен... Самоук, доколкото е коректно да се ползва това определение, защото не знам имал ли е интерес и някакви занимания изобщо по теория, а и не се оправя с класическата нотация, но има абсолютен слух, който активно използва в писането на музиката си - слухарски. Завършил е психология и е шампион по плуване. Редактирано Декември 2, 2005 от Craig Цитирай
Recommended Posts