peppito Публикувано Април 17, 2009 Публикувано Април 17, 2009 Здравейте, китарата ми е с обикновено тремоло и още по-обикновени ключове. Съответно при най-лекото докосване на ръчката и ...всичко е out-of-tune. Гледах в Динакорд едни Auto-trim tunning machines на Planet waves. Чудех се дали ще ми решат проблема, защото поне на теория, ми звучи доста добре това заключване. Някой от вас ползвал ли е или да е чул нещо...? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 17, 2009 Отговорено Април 17, 2009 Нищо няма да ти помогнат. Тия ключове просто имат механизъм за захващане на края на струната към самите пак. Също се предполага, че механизмът им ще е по-добър и може да има напредък. Но дали ще стои вярна пак ще зависи много и от трема и ако той е гаден... Цитирай
npokonu Отговорено Април 18, 2009 Отговорено Април 18, 2009 Според мен едно правилно намотаване на струните ще ти върши същата работа без да се набутваш за ключове. Но напълно подкрепям колегата за евентуално кофти тремоло. Цитирай
Recommended Posts