Добромир Публикувано Април 14, 2009 Публикувано Април 14, 2009 (Редактирано) Първо,привет на всички...Начинаещ съм,и не съм се занимавал кой-знае-колко с музика,но и на мен ми е страст.Наскоро се сдобих с една китара (нормална,класическа) и за сега чета туториалчета и т.н. из нета,но ми се иска да се видим с някой по-напреднал и да изкоментираме това-онова на живо.Да даде малко наставления и съвети,защото в общи линий започвам от нулата Ако не потръгнат нещата,може би ще се запиша и на уроци,но за сега-ще пробвам самичък...А също,не бих отказъл и по-популярни туториалчета.Разглеждам от няколко дена тези от саита и други,но друго си е наживо Благодаря предварително на всички! Между другото,голям фен съм на Брайън Адамс и Кийт Скот,страшни китаристи. Редактирано Април 14, 2009 от Добромир Цитирай
AlexiLaiho Отговорено Април 14, 2009 Отговорено Април 14, 2009 Погледни школата на Джон Петручи, има я качена в замунда Цитирай
Icarus Отговорено Април 15, 2009 Отговорено Април 15, 2009 За да загрее упражненията на Петручи ще му трябва известен опит. Направо тръгвай при учител, ако имаш тази възможност, ще ти спести много главоболия по-нататък. Цитирай
Crimson Отговорено Април 15, 2009 Отговорено Април 15, 2009 ^+1! Ще си спестиш време и усилия, а и евентуални грешки, които можеш да направиш когато си самоук. Да четеш из нета е добре, но за да се развиваш правилно, просто ти трябва някой, който периодично да те наглежда как се развиваш. Давай напред! Цитирай
fearofthedarc Отговорено Април 15, 2009 Отговорено Април 15, 2009 Много са прави колегите. Ако имаш възможност най добре е да почнеш уроци ще напреднеш с пъти по бързо от колкото сам.Знам го от личен опит!!! Цитирай
sevenstring Отговорено Април 15, 2009 Отговорено Април 15, 2009 (Редактирано) Между другото,голям фен съм на Брайън Адамс ...,страшни китаристи. ъм ...??? ... и Кийт Скот,страшни китаристи. е..., да. Ето, да почерпиш малко вдъхновение и от един чичко: ... Редактирано Април 15, 2009 от sevenstring Цитирай
Piro Отговорено Април 17, 2009 Отговорено Април 17, 2009 Кажи ако решиш да почваш уроци , мога да те насоча към най - добрия учител в Плевен . За четири години съм научил много от него , така че едва ли ще съжаляваш . Цитирай
Slide Отговорено Април 17, 2009 Отговорено Април 17, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=vOAY-zURlGA Извинявам се, ама... без точките върху шесте линии не мога... Цитирай
Добромир Отговорено Април 20, 2009 Автор Отговорено Април 20, 2009 (Редактирано) Благодаря на всички за отговорите Е,малко ми е трудно в момента и уроци по китара да започна,тъй като завършвам тази година и съм кандидат-студент,тъй че би ми било натоварено... Но със сигурност не бих отказал да се видим с някой дето е напред с материала просто за да се насоча. Piro,май си от Плевен...Нещо против? А,чичкото с ел-а е яката работа.Heaven е доста трудно парче.Макар че,тук-таме импровизира доста,наистина страхотно се е получило Редактирано Април 20, 2009 от Добромир Цитирай
Recommended Posts