Jump to content
Българският форум за музиканти

Добромир

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Добромир's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря на всички за отговорите Е,малко ми е трудно в момента и уроци по китара да започна,тъй като завършвам тази година и съм кандидат-студент,тъй че би ми било натоварено... Но със сигурност не бих отказал да се видим с някой дето е напред с материала просто за да се насоча. Piro,май си от Плевен...Нещо против? А,чичкото с ел-а е яката работа.Heaven е доста трудно парче.Макар че,тук-таме импровизира доста,наистина страхотно се е получило
  2. Първо,привет на всички...Начинаещ съм,и не съм се занимавал кой-знае-колко с музика,но и на мен ми е страст.Наскоро се сдобих с една китара (нормална,класическа) и за сега чета туториалчета и т.н. из нета,но ми се иска да се видим с някой по-напреднал и да изкоментираме това-онова на живо.Да даде малко наставления и съвети,защото в общи линий започвам от нулата Ако не потръгнат нещата,може би ще се запиша и на уроци,но за сега-ще пробвам самичък...А също,не бих отказъл и по-популярни туториалчета.Разглеждам от няколко дена тези от саита и други,но друго си е наживо Благодаря предварително на всички! Между другото,голям фен съм на Брайън Адамс и Кийт Скот,страшни китаристи.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.