DeathZone Публикувано Октомври 13, 2005 Публикувано Октомври 13, 2005 (Редактирано) ето линка , за съжаление е достъпен само в БГ The Voice of Innocence надявам се да ви хареса ...... и както винаги ще чакам Гео да удари едни истински басове и да звукне още по добре ))))) опппс в бързината обърках името на темата ..... парчето естествено се казва The Voice of Innocence Редактирано Октомври 13, 2005 от DeathZone Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 13, 2005 Отговорено Октомври 13, 2005 ей на това му викам подобаващо заврщане. поздравления !!! Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 13, 2005 Автор Отговорено Октомври 13, 2005 ей на това му викам подобаващо заврщане. поздравления !!! Благодаря ти , гледам и ти като мене без бой се не даваш )))) Цитирай
Geo Отговорено Октомври 13, 2005 Отговорено Октомври 13, 2005 Много,много ми хареса това парче.Синът ти ще се гордее с теб след време!!! Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 13, 2005 Автор Отговорено Октомври 13, 2005 Много,много ми хареса това парче.Синът ти ще се гордее с теб след време!!! Благодаря ти Гео , а аз ще се гордея ако продължим и занапред с общи усилия ........ Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Октомври 13, 2005 Отговорено Октомври 13, 2005 Яко е и ме изкефи много.Другите неща ти ги казах на кю-то.Евала!!! Владо Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 13, 2005 Автор Отговорено Октомври 13, 2005 Яко е и ме изкефи много.Другите неща ти ги казах на кю-то.Евала!!! Владо Благодаря ти далечен приятелю , радвам се че ти е харесало ............ Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 13, 2005 Отговорено Октомври 13, 2005 ей на това му викам подобаващо заврщане. поздравления !!! Благодаря ти , гледам и ти като мене без бой се не даваш )))) е няма как. нали все някой трябва да поддържа фронта утре 2 седмици заминавам за Словакия при роднините и ще съм без китара... да свириш и за мен Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 13, 2005 Автор Отговорено Октомври 13, 2005 ей на това му викам подобаващо заврщане. поздравления !!! Благодаря ти , гледам и ти като мене без бой се не даваш )))) е няма как. нали все някой трябва да поддържа фронта утре 2 седмици заминавам за Словакия при роднините и ще съм без китара... да свириш и за мен Задължително и поздрави на роднините в Словакия!!!! )))) Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 13, 2005 Отговорено Октомври 13, 2005 Браво Росене След няколко години очаквам песни ала kaila speaks или kaila raps на Victor Wooten Цитирай
ecmjazz Отговорено Октомври 14, 2005 Отговорено Октомври 14, 2005 И на мен ми хареса много. Общото звучене ми напомня Al Di Meola, а специално това на китарата - малко Terje Rypdal. Много приятен и добре пипнат звук. Имам една малка забележчица само и една препоръка: на места китарата и баса май лекинко поизлизат о тоналността не баш на място от което като че ли парчето звучи леко неубедително, но може и да е търсен ефект. А ако боцнеш и в края малко от семплите на бебчото мисля, че ще е логически завършек, а и пак ще напомни за името на композицията. Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 14, 2005 Автор Отговорено Октомври 14, 2005 И на мен ми хареса много. Общото звучене ми напомня Al Di Meola, а специално това на китарата - малко Terje Rypdal. Много приятен и добре пипнат звук. Имам една малка забележчица само и една препоръка: на места китарата и баса май лекинко поизлизат о тоналността не баш на място от което като че ли парчето звучи леко неубедително, но може и да е търсен ефект. А ако боцнеш и в края малко от семплите на бебчото мисля, че ще е логически завършек, а и пак ще напомни за името на композицията. Благодаря ти за мнението , наистина си прав , де да знам , китарата е изцяло импровизация , което е и добре и не чак толкова , то така или иначе Гео ще запише баса , та ще решим малко от проблема. Ще накарам Даниел (моят бебок) да си запише наново партията с плача щото не стига че е кратка , пък и изпята на прима виста ))))) :violin: Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 14, 2005 Автор Отговорено Октомври 14, 2005 А ето и главния вокален изпълнител Цитирай
Burton Отговорено Октомври 14, 2005 Отговорено Октомври 14, 2005 Страшно е парчето! както винаги къртиш Цитирай
Recommended Posts