Denis_S Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 Ами аз малко се поучудих какъв е смисълът да стърчат топчетата и няма ли да е малко странно, но щом Вай го прави... А той знае кво върши. Цитирай
synchu Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 Ами аз малко се поучудих какъв е смисълът да стърчат топчетата и няма ли да е малко странно, но щом Вай го прави... А той знае кво върши. Не вярвам да мислиш, че Вай сам си сменя струните все още Всичко е въпрос на вкус и личен избор... аз никога не съм го правил това "с топчетата" и не виждам и смисъл. Струните са си струни в каквато и посока да ги сложиш. Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 Не вярвам да мислиш, че Вай сам си сменя струните все още да бе - когато си е вкъщи сигурно жена му ги сменя вместо него Цитирай
Denis_S Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 Не вярвам да мислиш, че Вай сам си сменя струните все още да бе - когато си е вкъщи сигурно жена му ги сменя вместо него Хех, не исках да кажа точно това, но важното е, че майтап се получи. Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 Не вярвам да мислиш, че Вай сам си сменя струните все още да бе - когато си е вкъщи сигурно жена му ги сменя вместо него Хех, не исках да кажа точно това, но важното е, че майтап се получи. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 Не вярвам да мислиш, че Вай сам си сменя струните все още да бе - когато си е вкъщи сигурно жена му ги сменя вместо него Хех, не исках да кажа точно това, но важното е, че майтап се получи. И аз така казвам ... Цитирай
NitroBGA Отговорено Октомври 16, 2005 Автор Отговорено Октомври 16, 2005 Мисля да разбия представите на всички, че смяната на струни и тяхното улягане отнема няколко дни и едва ли не седмици. В четвъртък учителят ми смени първа струна и без проблем отидох с нея на репетиция още на следващия ден. Днес в : 11 и нещо започнах смяна на струни. Навивах ги всяка със старанието да я доближа до фабрично навитите, които имах до скоро. Оставях място да има да се късат затова навивах бая. Чистих си китарата с кърпа и Guitar Polysh. Флойда се разтрои, отворих го затягах, отпусках, затягах, отпусках, ходих до комшията за отвертки, пак затягах, отпусках, свирих, настройвах, затягах, отпусках, свирих и така този процес се повтаряше .... в 2 - 2 и нещо вече свирех с идеално настроени струни, идеално хоризонтален флойдроуз и то без да съм заключвал китарата. В 2 и 30 отидох да обядвам с готино чувство на завършеност, а в 3 излязох да играя мач... опа... май се отплеснах. Става дума, че цялата работа не ми отне повече от 3 астрономически часа. Живей народе Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 Мисля да разбия представите на всички, че смяната на струни и тяхното улягане отнема няколко дни и едва ли не седмици. В четвъртък учителят ми смени първа струна и без проблем отидох с нея на репетиция още на следващия ден. Днес в : 11 и нещо започнах смяна на струни. Навивах ги всяка със старанието да я доближа до фабрично навитите, които имах до скоро. Оставях място да има да се късат затова навивах бая. Чистих си китарата с кърпа и Guitar Polysh. Флойда се разтрои, отворих го затягах, отпусках, затягах, отпусках, ходих до комшията за отвертки, пак затягах, отпусках, свирих, настройвах, затягах, отпусках, свирих и така този процес се повтаряше .... в 2 - 2 и нещо вече свирех с идеално настроени струни, идеално хоризонтален флойдроуз и то без да съм заключвал китарата. В 2 и 30 отидох да обядвам с готино чувство на завършеност, а в 3 излязох да играя мач... опа... май се отплеснах. Става дума, че цялата работа не ми отне повече от 3 астрономически часа. Живей народе начи от тук нататък ше те викаме теб да ни сменяш и наще Цитирай
rummy2002 Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 Мисля да разбия представите на всички, че смяната на струни и тяхното улягане отнема няколко дни и едва ли не седмици. В четвъртък учителят ми смени първа струна и без проблем отидох с нея на репетиция още на следващия ден. Днес в : 11 и нещо започнах смяна на струни. Навивах ги всяка със старанието да я доближа до фабрично навитите, които имах до скоро. Оставях място да има да се късат затова навивах бая. Чистих си китарата с кърпа и Guitar Polysh. Флойда се разтрои, отворих го затягах, отпусках, затягах, отпусках, ходих до комшията за отвертки, пак затягах, отпусках, свирих, настройвах, затягах, отпусках, свирих и така този процес се повтаряше .... в 2 - 2 и нещо вече свирех с идеално настроени струни, идеално хоризонтален флойдроуз и то без да съм заключвал китарата. В 2 и 30 отидох да обядвам с готино чувство на завършеност, а в 3 излязох да играя мач... опа... май се отплеснах. Става дума, че цялата работа не ми отне повече от 3 астрономически часа. Живей народе начи от тук нататък ше те викаме теб да ни сменяш и наще Амо да на тебе със сигурност ще ти трябва роуди да ти сменя струните ако си вземеш китарке с Флойд,тремоло или вибратор както ти го наричаш,ама да знаеш 4е роудита-та са платени и то доста Цитирай
rummy2002 Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 Аз лично откакто свиря с флойд роуз винаги съм си слагал струните с топчетата на ключовете, само че не ги оставям да стърчат. По едно време даже стърчащите части си ги навивах на 3-сантиметрови кръгчета до ключовете и беше много фешън. :hello: Yes,baby и аз съм така само че на кухарката,много ме кефи...... Цитирай
BlueZone Отговорено Октомври 18, 2005 Отговорено Октомври 18, 2005 :hello: Yes,baby и аз съм така само че на кухарката,много ме кефи...... Откога минахме на baby? Цитирай
Recommended Posts