billymilano Публикувано Април 6, 2009 Share Публикувано Април 6, 2009 Значи историята е такава. Преди месец взех един такъв ибенец - http://ibanez.com/ElectricGuitars/model-RG370DX значи днес минах през магазина и си харесах една друга - http://ibanez.com/ElectricGuitars/model-RG3550MZ пичовете в магазина ми обявиха, че мога да сменя моята (като ми я хванат на същата цена на която съм я купил след като я прегледат, а тя е без драскотина) и ще трябва да доплатя 870 лева за другата. т.е 814 плюс 870... въпросът е струва ли си тази замяна и парите отгоре... моля отговаряайте спешно защото са направили 20-30% отстъпки на престижите и не знам дали няма да ми я вземат под носа... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dread Отговорено Април 6, 2009 Share Отговорено Април 6, 2009 Замени я! Този престиж сигурно е някаква невероятна китара. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Април 6, 2009 Share Отговорено Април 6, 2009 По-хубаво тремоло, класни адаптери, различен материал на фингърборда, зверски вид, особено на GK разновидността - аз бих я взел! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
billymilano Отговорено Април 6, 2009 Автор Share Отговорено Април 6, 2009 (Редактирано) хммм ами близо 900-те лева отгоре? да, черната е... тя не е точно черна а някакъв много тъмно синьо-зелен металик Редактирано Април 6, 2009 от billymilano Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Април 6, 2009 Share Отговорено Април 6, 2009 Съм за ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Striker_II Отговорено Април 6, 2009 Share Отговорено Април 6, 2009 преслушай ги все пак и двете и прецени, но аз бих я заменил Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Април 6, 2009 Share Отговорено Април 6, 2009 (Редактирано) Ами близо 900те лева отгоре са си кажи-речи цената на адаптерите, флойда, по-ефектната боя, пикгарда, по-сложните inlay-чета и...надписчето "Prestige" Не е малко, ако трябва да си ги купиш и да инсталираш/преправиш. Редактирано Април 6, 2009 от SomeoneElse Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valserp Отговорено Април 6, 2009 Share Отговорено Април 6, 2009 Замяната определено е оферта, а това дали оправдава парите можеш да си го прецениш само ти, като си изчислиш приходите и ги съпоставиш с желанието си да се занимаваш с това хоби... Не е много трудно... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
billymilano Отговорено Април 6, 2009 Автор Share Отговорено Април 6, 2009 така, това питах, дали е оферта. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorko_Beliata Отговорено Април 6, 2009 Share Отговорено Април 6, 2009 (Редактирано) Тоя престиж го пробвах, само че черния. На "сухо" не ми хареса звука, обаче през усилвателя с малко драйв е доооста добре. Т.е. - дървото ми се стори същото (като GR350, нея също я пробвах а тя не е много по - различна от RG370), но грифа е по - широк (+), като звука от адаптерите е чувствително по - добър (+). Не знам дали си струва да им кихнеш още 800 кинта само за това, примерно Xyphos модела е под 1500 лева и ми хареса дооооста повече и от двете китари. Редактирано Април 6, 2009 от Jorko_Beliata Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
billymilano Отговорено Април 6, 2009 Автор Share Отговорено Април 6, 2009 дай едно линкче моля Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bmo Отговорено Април 6, 2009 Share Отговорено Април 6, 2009 а в кой магазин ги има тези? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorko_Beliata Отговорено Април 6, 2009 Share Отговорено Април 6, 2009 Ibanez Xiphos - в БГ се внася "керемидения" модел, трябва да проверят дали го има в Благоевград и ако си навит - ще ти го поръчат срещу капаро. Лошото е, че без да се вдигнеш дотам не можеш да го пипнеш. @ bmo, магазина е "Камертон" в София, има още един който работи с Икономов, ама не помня кой беше. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Orion Отговорено Април 6, 2009 Share Отговорено Април 6, 2009 Хич не се чуди, ако имаш парите...Виж ЦЕНАТА тук! Ходи, пробвай, ако ти хареса - грабвай!!! @Jorko_Beliata, не мисля, че лесно се сравнява махагон с D Activator и липа с Air Norton и Tone Zone, да не говорим, че Edge III, е доста по-назад от Edge Zero, а пък Super Wizard Prestige Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorko_Beliata Отговорено Април 6, 2009 Share Отговорено Април 6, 2009 (Редактирано) ^ Аз не сравнявам "дръвцата и телювете" а звука. Ксайфоса ми хареса повече. За тремолото, виж май си прав, ама аз така и така не пипам моето ПП - и още нещо - ядрото на Xsyphos модела е грифа от клен и орех, който минава през цялото тяло, махагоновите "крилца" просто омекотяват звука малко. Xsyphos с "крилца" :godbless: Да ти кажа, на сухо без амп 2550 звучи доста по - глухо и с по - къс тон от Xsyphos. Редактирано Април 6, 2009 от Jorko_Beliata Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts