Viper-X Публикувано Април 4, 2009 Публикувано Април 4, 2009 Въпроса ми е следния сега си правя 1 АМП, и къде трябва точно да вържа потенциометъра, платката е готова говорителя чака закачане но потенциометъра ми е малко непонятно къде (входа, изхода, входа напрежение Цитирай
tednet Отговорено Април 4, 2009 Отговорено Април 4, 2009 Потенциометър за какво? Ниво на звука? Я дай да видим схемата Цитирай
Viper-X Отговорено Април 4, 2009 Автор Отговорено Април 4, 2009 Потенциометър за какво? Ниво на звука? Я дай да видим схемата Даде.. забравих да спомена волюм Ето Линк към схемата Цитирай
Mefistofel82 Отговорено Април 4, 2009 Отговорено Април 4, 2009 Значи пота за усилване се връзва на входа, като единия му крак се дава към маса, другия към входния жак, а ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СРЕДНИЯ КРАК (ПЛЪЗГАЧА) се дава към входа на усилвателя (в твоя случай се свързва с входния кондензатор). Има и други начини за свързване, но искат повече смятане. Успех, няма начин да сбъркаш, стига схемата ти наистина да работи. Цитирай
bratmito Отговорено Април 4, 2009 Отговорено Април 4, 2009 Такова нещо небях виждал!Можеш да сглобиш въпросната схема,а незнаеш къде да сложиш потенциометъра?! Цитирай
Viper-X Отговорено Април 5, 2009 Автор Отговорено Април 5, 2009 (Редактирано) Такова нещо небях виждал!Можеш да сглобиш въпросната схема,а незнаеш къде да сложиш потенциометъра?! Ами това ми е 3тото АМП, просто на другите не ми се е налагало да слагам потенциометри Редактирано Април 5, 2009 от Viper-X Цитирай
Viper-X Отговорено Април 6, 2009 Автор Отговорено Април 6, 2009 AMP-то нещо не потегли... не ми се занимава да го мъдря... във връзка искам да попитам някой да му се намира кубе 5-8W за продан Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 6, 2009 Отговорено Април 6, 2009 Всъщност, къде-къде по-лесно е просто да казваш УСИЛВАТЕЛ. Цитирай
Recommended Posts