sw1tched Публикувано Април 2, 2009 Публикувано Април 2, 2009 Здравейте, отдавна не съм пускал записи тук, но затова пък мисля, че "завръщането" е подобаващо. В момента привършвам миксирането на дългосвирещия албум на въпросните касапи, наричащи се със звучното име The Jasser Arafats. Групата е съвсем доволна от звука, но бих се радвал на всякаква градивна критика. Можете да свалите песента от този Линк Не се подвеждайте по бавното темпо, останалите песни са доста по-бързи. В случая ме вълнува мнението ви за звука. На myspace-а на групата можете да видите повече инфо и да чуете някои от песните в стари версии. Парчето Condemnation е част от албума който миксирам, но в незавършен вариант. Едит: Новата версия може да свалите от Тук Цитирай
serengeti Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 Голем си,много ме радва само вокала много изпъква но слушам на колонките на лаптопа.Иначе китарите са много мощни харесва ми яко. Цитирай
sw1tched Отговорено Април 2, 2009 Автор Отговорено Април 2, 2009 Благодаря Да, не съм я проверил на малки говорители как звучи, но нищо чудно да остава главно вокал заради честотния респонс на колонките. Вероятно ще ги дръпна назад. Цитирай
DYLGIQ Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 При мен пък китарите са с прекалено много пънч, чак пърдят. Старите им неща също не ми харесаха особено - балансирани са, но до ниво демо. Иначе им личи, че имат ентусиазъм момчетата. Цитирай
zwero Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 На слушалки (късно е ) всичко се чува перфектно Музиката няма да я коментирам, че съм малко скаран с този стил в метъла... Цитирай
sw1tched Отговорено Април 2, 2009 Автор Отговорено Април 2, 2009 При мен пък китарите са с прекалено много пънч, чак пърдят. Старите им неща също не ми харесаха особено - балансирани са, но до ниво демо. Иначе им личи, че имат ентусиазъм момчетата. Благодаря за критиката. На какво слушаш и има ли включени корекции? zwero, 10х! Цитирай
Dylan_101 Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 Прекален гейн на китарите и доста физз... но в граници де. Чинелите също имат прекалено много високи, леко размазани ми звучат. Иначе доста добре. Цитирай
liquid_death Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 Късничко е, за това на слушалки...наистина гейна на китарите е с малко повече, но като изключим това всичко е перфект(мен ме кефи чинелите да са с толкова високи). Сега като го послушах няколко пъти,.. защо сте избрали соло барабанчето да звучи по-меко(рокаджийско)?Аз лично предпочитам по-трещящите соло барабанчета, тип Lamb of God.Предполагам това е избор на групата, ама ми стана интересно Иначе супер е станало!Евала!!! Цитирай
DYLGIQ Отговорено Април 3, 2009 Отговорено Април 3, 2009 И аз на слушалки, всичко е на линия при мене. Мнението ми за китарките е лично, просто всеки си има вкус и не можеш(а и не трябва) да угодиш на всички. Иначе останалото е супер! Цитирай
Delyan Отговорено Април 3, 2009 Отговорено Април 3, 2009 Здрасти, не разбирам особено от този стил и от смесване, но соло барабанчето ми е малко тихичко ... иначе всичко останало ми звучи OK. Цитирай
zwero Отговорено Април 3, 2009 Отговорено Април 3, 2009 ^ На някой групи соло барабанчето те удря в главата на някой не се чува...има разнообразие и това е добре. Това не е само за барабанчето, а и за всички инструменти...Къде е баса на Металика-88 С най-добри намерения... Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Април 3, 2009 Отговорено Април 3, 2009 Само барабаните са зле, не като семпли, а като звучене... Цитирай
sw1tched Отговорено Април 3, 2009 Автор Отговорено Април 3, 2009 Благодаря за мненията. Съгласен съм, че са fizzy китарите и това ще ми е главен приоритет за следващата версия на микса. Що се отнася до гейна бих заложил на 4 писти с по-малко гейн, но групата е записала 2 и ако са с по-малко гейн най-вероятно няма да се вържат с търсеното звучене. Соло барабана не бих казал, че е рокаджийски, а от от такива като на LoG ми става лошо като ги чуя Съгласен съм обаче, че може да е малко по-напред. Цитирай
sw1tched Отговорено Април 5, 2009 Автор Отговорено Април 5, 2009 Ето го новия микс, всякакви коментари са добре дошли. Най-вече ме интересува дали китарите са по-добре откъм високи. линк Цитирай
Recommended Posts