RNR Публикувано Април 1, 2009 Публикувано Април 1, 2009 (Редактирано) Здравейте на всички Предполагам и аз като повечето от вас наскоро се замислих...егати наистина смених много китари...коя ли е моята... Имайки предвид красотата на всяка една която съм имал изборът беше труден! Но както и да е тази тема я пиша за да ви кажа че открих новата си любов))) Тя се казва Златка - звучи прекрасно и е много секси на пипане))) Става дума за китарите марка Gretsch!!! http://www.gretschguitars.com/ Това е линк към техния сайт, на който му е интересно може да прочете дългогодишната им история. Намерих някои интересни снимки на ЛИЧНОСТИ използвали китара Gretsch. Сигурен съм че има още много но за сега е това...скоро ще кача снимка и на самата моя Златка))) Не е Made in USA както някои от китарите които съм имал щастието да имам но наистина много й се радвам. Ще чакам с интерес вашите коментари за тези китари, поздрави на всички!!! Chester Atkins George Harrison - Beatles Pete Townshend - Who John Lennon - Beatles Elvis Presley Billy Gibbons - ZZ Top Malcolm Young - ACDC Manu Chao Joe Perry - Aerosmith John Frusciante -Red Hot Chili Peppers Bono - U2 Bryan Adams Billie Joe Armstrong - Green Day James Hetfield - Metallica Brian Setzer Редактирано Април 1, 2009 от RNR Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 1, 2009 Отговорено Април 1, 2009 (Редактирано) Честито,благородно завиждам,постни снимки да изплакнем очите ,както се казва Редактирано Април 1, 2009 от Hillbilly Цитирай
RockoBG Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 Ми то стара истина е тая, ама дебело ве... Иначе като отчаян фен на Малкълм и Брайън Сецър отдавна мисля по въпроса ама нали жена ми ще ме застреля... Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 Ми то стара истина е тая, ама дебело ве...Иначе като отчаян фен на Малкълм и Брайън Сецър отдавна мисля по въпроса ама нали жена ми ще ме застреля... Дреме ти; нали изкуството иска жертви, бе, дръвник. Нека ти да си първата. Ух на батко... Петре, дай да скиваме бе..? Цитирай
aam Отговорено Април 3, 2009 Отговорено Април 3, 2009 Добре дошъл в клуба ;-.) *G6120 Chet Atkins и G6128 Power Jet Поздрави Цитирай
RNR Отговорено Април 3, 2009 Автор Отговорено Април 3, 2009 aam - супер!!! А ето и Злетенцето ми, купих я преди месец и единствените промени които и направих 1.Махнах плочката която беше черна! 2.Заведох я на лекар за смяна на прагчета (сложих и най-масивните на Dunlop) при Г-н Валери Градинарски за който мога да кажа че си върши много добре работата човека!!! А това е братчето и което се казва Blacky купих го преди седмица))) И сега тръпна в очакване на Gretsch - G5022C който съм поръчал и се надявам да дойде скоро Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 4, 2009 Отговорено Април 4, 2009 Абе що ми се чини, че Златка е сингъл / Като връзка, хаха/ и като пикъпи...? Ай да мерим пишки с кака ДеАрмънд? А Акустичния Греч е върхът, свирил съм на такава, няма грешка. Само тая дупка като от селски кенеф... Цитирай
RNR Отговорено Април 5, 2009 Автор Отговорено Април 5, 2009 sa6tiat - да със sigle coil адаптери е, заради старата ми страст stratocaster реших че искам да е така... ...а за дупката мен ме радва че е такова решението на дизайнера Цитирай
JD Отговорено Април 5, 2009 Отговорено Април 5, 2009 Акустичният Gretsch е приказен, свирих на такава наскоро - уникален звук, много специфичен. Надявам се да си чувал такава "наживо" преди да си я поръчал. Изобщо не казвам, че е лоша - напротив! Просто не е ...стандартна. А решението за триъгълния резонаторен отвор и мен ме радва много Цитирай
Metalix Отговорено Април 5, 2009 Отговорено Април 5, 2009 Ох ще се разплача.. Толкова са сладки. Може ли да ти кръстя новата кухарка като дойде? .. Кухи става ли? Цитирай
Додо Отговорено Април 5, 2009 Отговорено Април 5, 2009 Пиша още веднъж(т.е. спамя), но искам да изкажа искреното си възхищение към отношението ти към инструмента!! Браво! Цитирай
RNR Отговорено Април 5, 2009 Автор Отговорено Април 5, 2009 JD - точно на G5022C не съм но свирих на тази G5015 Rancher Junior и много ми хареса предполагам че говориш за онази изразена специфична среда която има китарата Metalix - Приемам Кухи за име е много яко))) Цитирай
TONY Отговорено Април 5, 2009 Отговорено Април 5, 2009 Честито за китарките! Но нямаше ли вече тема за Греч - защо не ги обедините? Като мине кризата бих си взел една като на Малкълм, плюс белият Сокол. Щот съм балама. Цитирай
Recommended Posts