The_Final_Cut Отговорено Март 31, 2009 Отговорено Март 31, 2009 Готино е, но за съжаление малко еднообразно. На break down-a трябваше да сложиш някакъв коренно различен мотив. И този FM Synth дето се чува през цялата песен, към средата почва леко да писва Но иначе като звуково оформление е на доста добро ниво! Браво Цитирай
Nic Toms Отговорено Март 31, 2009 Автор Отговорено Март 31, 2009 Мерси .. старая се.. това е първото ми паче ..има доста да се уча а и с фл студиото не ми е мн лесно особенно като се опитам да вкарам някой ФХ ..и живо и здраве занапред да си зема и едни монитори че с мойте ужас ...тия дни ще завърша още 1 парче пък ще се опитам да поправя грешките на сегашното Цитирай
Steppenwolf Отговорено Април 1, 2009 Отговорено Април 1, 2009 Много добре си се справил като за първо парче. Ефектът на брейкдауна го няма обаче особено заради това, че не дръпваш назад този синт. Пробвай да го махнеш и олекотиш, оставяйки примерно само прогресия с леко приглушени стрингове. Цитирай
memopro Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 Дай го качи в някой сайт от където ще може да го теглим.Слушам транс само и много ми хареса. Цитирай
Recommended Posts