Jump to content
Българският форум за музиканти

Въпрос


Recommended Posts

абе може и да има тема но не я видях!

значи скоро мисля да сменям барабаните и мисля да взимам DW. ако може някой да ми каже из Бг магазините предлагат ли ще е много добре..

не че другите са зле но мисля да имам два сета. разполагам с 3500лв. мислите ли че ще стигнат за един сет или ще се наложи да разходя старите? мерси предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.В БГ няма официален дистрибутор на тази марка.Може да си поръчаш нещата директно на DW,а после да те свържа с хора,които са си докарали комплектите до тук,макар че не е никак лесно.

2.Из немските онлайн магазини има от по-евтините модели на Collector's серията.Намират се Finishply,които са най-евтини и по-рядко Satin oil.

3.Относно парите,които имаш....не,че нещо, но Yamaha Oak Custom е около 1500 евро /по цена на вносителя Динакорд/,а от Германия с пътните пак идват толкова.Така че ,мисля трябва да си преосмислиш целите :music:

Ето и пример-от най-евтините на Колекторс:

http://www.thomann.de/ie/dw_finish_ply_fusion_1_shellset.htm

Айде успех :thumbup:

Редактирано от vihro
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

vihro братко точно тези гледам. да явно ще трябва да разходя тама-та. знам един тип Владо от Ренегат с него сме големи аверчета та мисля и той да ми даде съвет как да постъпя. но определено неми се маха тамата.мисля да видя нещо по изгодно. но в томана освен PDP не виждам друго цените са до 800 евро. за ямаха не ми се мисли хич неми се взимат. нищо против тях.

Редактирано от NeonGod
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе не ,че нещо .. ама DW са ми най-омразната марка не за друго , ами защото цените им са ненормално високи .. таковал съм ги че са американци и т.н. и се водят "мерцедеса" на брабаните и че Венко от куку-то свири с такива ... на цената на едно сетче DW си взимам такъв мейпъл къстъм , старкласик мейпъл/бубинга или пък каквато и да е друга HI-END серия на друга марка. не са лоши барабаните , ни най малко , ама много лев , само заради крастата .. не мерси ... не ме сърби толкова , за теб незнам ... пък и минералите ти като гледам не стигат за там накъдето си се засилил ... моят съвет ... пич заеби 2-3-5 сета .. имай си един ама да те кара да свършваш само докато го гледаш , затова ако можеш продай си тази тама , която имаш , прибави парите към тези които имаш и си вземи пак ТАМА , ама най виското за което ти стигнат финансите.. поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз искам само да попитам всички,които коментирахте, някой от вас пробвал ли е някой път Dw, като ви слушам оставам с впечатление, че само аз не съм пробвал :girl_witch:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз искам само да попитам всички,които коментирахте, някой от вас пробвал ли е някой път Dw, като ви слушам оставам с впечатление, че само аз не съм пробвал ;)
:excl::yes::thumbdown: барабаните са ОК , цените не са ...
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи в САЩ гледах едно DW и струваше към 2500$,без железата и разни фусмашини, и педали.Така че 3500лв не знам да ли ще ти стигнат,говорим и за шипинга.Аз ти се чудя защо си мислиш, че тази марка е нещо кой знае какво,освен че са супер скъпи и парите не си заслужават.Аз там седнах да пробвам едно DW,педала ми беше супер неудобен и не звучаха кой знае как.

Редактирано от evans
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

знам един тип Владо от Ренегат с него сме големи аверчета та мисля и той да ми даде съвет как да постъпя.

хехе, като познаваш Владо, що не го помолиш да пробваш неговото DW да видиш, кое как, дали ще ти хареса.. и определено ще ти даде съвет как да си купиш такива барабани..

Знам че не си фен на YAMAHA - добре. Ам защо се отказваш от ТАМА-та? За тез пари + още малко, както казаха колегите можеш да вземеш изрудските барабани..

Ти си знаеш, позрдави и успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

necrony с Владо много сме лафили на тази тема за двете марки. Но да ти кажа той е надъхан за мойте барабани. но както и да е това. Знам как обажда неговото DW. Значи хора не си мислете че след като са скъпи тези барабани желая да съм някъф гъзар. Дето се вика трябва дасе пробва от всико. Но ако не мога да си ги взема оставам си с мойте. Наскоро даже ги пуснах дасе продават но никой не дава пари за хубави неща. Всеки иска без пари да взима.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз искам само да попитам всички,които коментирахте, някой от вас пробвал ли е някой път Dw

 

Да, тамън 3 различни сета плюс едно 4то барабанче.

 

Конкретен пример -кленово барабанче Ориндж Каунти слага подобно Колектърс в малкия си джоб а струва по-малко.

 

Колкото до гъзарията - не сте прави, гъзарията си има значение и ДиДабъл са си гъзария, тва е все едно дали си купуваш джип Мерцедес или японски за по-малко кинти, но със същите качества - мита за неразрушимостта на Мерцедеса си е само мит, струва 50% отгоре но си е гъзария престиж, марка - тоя момент е много силно застъпен при диДабъл барабаните :surprise:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.