DYLGIQ Публикувано Март 29, 2009 Share Публикувано Март 29, 2009 Избичих една стъргалка http://www.4shared.com/file/95630548/e108a0e9/bi4kiq.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Бицев Отговорено Март 30, 2009 Share Отговорено Март 30, 2009 Избичих една стъргалкаhttp://www.4shared.com/file/95630548/e108a0e9/bi4kiq.html Ей, ти тоя стогодишен дъб на клечки за зъби си го нацепил, бе! Звука е направо жесток (на моменти буквално - измъчва ухото, но признавам, че не съм металист, тях съм убеден че ги кефи без край). Записа е безгрешен и пълен с 'attitude' (в рок-жаргона думата си има особено значение, има ли български еквивалент?). Сподели как точно си програмираш барабаните - интересни резултати получаваш - . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Март 31, 2009 Автор Share Отговорено Март 31, 2009 А, нали! Ми излях си злобичката - не че е много, по принцип съм хрисим човек. А интересните резултати на барабанките се получават от неумението ми да свиря две каси на миди клавиатура и нежеланието ми да човъркам с мишката из разни дръммапове. Затова изплясквам де що имам събран от нетя бийт с думата "метъл" в него и бой през Адиктива, а след това попремествам някой снеър, напрасквам колкото се може повече каси , разкарвам томовете и толкоз. Сега като го слушам ми е мътничко - ето го същото през един още по-ушеизнасилващ пресет от Озона. Още по-позьорско! http://www.esnips.com/doc/27825581-3dba-4c...049f118c83/bi41 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
circles Отговорено Април 1, 2009 Share Отговорено Април 1, 2009 Яко! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lizardman Отговорено Април 1, 2009 Share Отговорено Април 1, 2009 Стопля душата. Панира мозъка. Опича сърцето... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Април 2, 2009 Share Отговорено Април 2, 2009 Много много гот!Сега и едно вокалче да имаше Еваларка, пич! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Април 2, 2009 Share Отговорено Април 2, 2009 Супер е. Много барнато звучи. Как ги правиш тея записи ве, човек? Искам уроци... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Април 3, 2009 Автор Share Отговорено Април 3, 2009 Готово. Вземаш едно такова: , настройваш го ниско, колкото поеме, или пък ползваш това: , свалено в Ла. Мушкаш в това: , записваш в това: , добавяш това: , накрая му пускаш това: , в разумни дози и готово. Аз поне напоследък друго не ползвам - най-много някой трак компресор и еквалайзер, но само ако има нужда. Хубав ли ти е звука от китарката, нататък е лесно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aitapeapea Отговорено Април 3, 2009 Share Отговорено Април 3, 2009 А така мъжката. Предполагам преди да почнеш да записваш , пребиваш няколко деца на улицата , хапваш набързо някой кактус и накрая набързо гледаш обзора на новините и чак тогава се мяташ. То нема такава злоба. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Април 3, 2009 Share Отговорено Април 3, 2009 доволен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MR_STENCH Отговорено Април 3, 2009 Share Отговорено Април 3, 2009 Качествен дървен материал е излязъл след биченето Явно дървото, техниката и най-вече "дърводелецът" си ги бива! Браво! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
don_pepinio Отговорено Април 3, 2009 Share Отговорено Април 3, 2009 (Редактирано) Охооооо да си дойдем на думата!!! Евала супер яко звучи,но мисля че трябва да е нещо между двата микса. Бях малко скептично настроен към тоя Line 6,но явно има хава в него! Редактирано Април 3, 2009 от don_pepinio Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Април 3, 2009 Share Отговорено Април 3, 2009 супер яко звучи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slide Отговорено Април 3, 2009 Share Отговорено Април 3, 2009 Извинявам се за тъпи въпрос, ама тая играчка на Line6 нещо като Преамп/интерфейс ли е? Щото М-аудио и Берингер имат нещо подобно и се замислям за тях... Само дето не са с пресети, като тая. А иначе много готино звучи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Април 3, 2009 Share Отговорено Април 3, 2009 Браво, усеща се известна доза Suffer-H звучене , което ме радва Харесва ми, че за баса има отделено достатъчно място и ръмжи подобаващо. Ако търсиш градивна критика: Компресията е прекалено осезаема (pumping). Звука на китара е замазан и типично Line6-ски. Соло барабана малко дразни и му липсва динамика. Китарата към 03:00 е неритмична. Като цяло липсва яснота в микса. Мотива от 0:27 до 0:44 се повтаря прекалено много според мен и става досаден. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts