MR_STENCH Публикувано Март 24, 2009 Публикувано Март 24, 2009 http://profile.ultimate-guitar.com/MR_STEN.../all/play577284 Цитирай
Necrophagist Отговорено Март 25, 2009 Отговорено Март 25, 2009 много готин звук,постигнал си точната бленда на бандата.Ехх този не забравим звук Много готино от мен 5/5 Цитирай
MR_STENCH Отговорено Март 26, 2009 Автор Отговорено Март 26, 2009 (Редактирано) ^ Всъщност просто изпрасках китарите набързо върху бекинг трака... в неособено трезво състояние Далеч не е това което трябва да бъде, но пък за такива случаи "песнята" е много подходяща . Другият кавър в профила Knife, Gun, Axe e правен по-старателно... Редактирано Март 26, 2009 от MR_STENCH Цитирай
chris_barnes Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 Ман, и двата СФУ са яки, не знам дали си пускал тема за I Cum Blood, но направо ми откачи зелката!!! Цитирай
MR_STENCH Отговорено Март 27, 2009 Автор Отговорено Март 27, 2009 Благодаря за добрите отзиви... ! Преди време бях пуснал тема за I Cum Blood. Наистина стана що годе сполучливо... все нямам време да се опитам да "грухна" отгоре му, но пък... може би не трябва да го развалям . Доста хора намират песните на Six Feet Under прекалено опростени и Groove-ърски, но пък в това им е... живеца... Абе... каквото е излязло от Barnes & Co... Слабо няма ! Цитирай
Recommended Posts