Heartman Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 (Редактирано) КЛИИИИИИК Awful Редактирано Март 22, 2009 от Heartman Цитирай
Nymphlike Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 "Real guitars are for old people." Харесвам тези деца.. Цитирай
Atrium Отговорено Март 23, 2009 Отговорено Март 23, 2009 Въобще не е в бъдещето... Не само е в настоящето, даже си "закъснял". Ако проучиш малко нещата, съвсем ще се уплашиш. http://www.youtube.com/watch?v=yJQNbpGRm6U <-- Вземи това за пример. Изгледай го цялото и виж колко сериозно се приема всичко. Разгледай и Related Videos. Ще се шашнеш. Само още един пример. Като напишеш само guitar в търсачката на youtube, първите предположения, които ти вади са... guitar hero. Епизода на South Park не е поглед в бъдещето, а гавра със сегашното положение. Иначе е много як наистина. Изкефи ме хероиновата игра. Цитирай
fire_garden Отговорено Март 23, 2009 Автор Отговорено Март 23, 2009 (Редактирано) Въобще не е в бъдещето... Не само е в настоящето, даже си "закъснял". Ако проучиш малко нещата, съвсем ще се уплашиш. http://www.youtube.com/watch?v=yJQNbpGRm6U <-- Вземи това за пример. Изгледай го цялото и виж колко сериозно се приема всичко. Разгледай и Related Videos. Ще се шашнеш. Само още един пример. Като напишеш само guitar в търсачката на youtube, първите предположения, които ти вади са... guitar hero. Епизода на South Park не е поглед в бъдещето, а гавра със сегашното положение. Иначе е много як наистина. Изкефи ме хероиновата игра. Даааааааам - нещата се изменят. Като се има предвид, че бъдеще, настояще и минало са относителни понятия и всичко се случва сега си абсолютно прав. А и не е нужно да си философ или гуру за да го кажеш това - то се вижда около нас Как ли би гледал Бах, ако отиде на концерт на примерно Ритон и види как "пеят" върху бекинг трак, който умел пич пуска - музика дааа. Живо изпълнение! ПП Относно заглавието - просто това ми хрумна да напиша! Редактирано Март 23, 2009 от fire_garden Цитирай
Atrium Отговорено Март 23, 2009 Отговорено Март 23, 2009 Хохо.. ако ще почваме с философските теми.. в Говорилнята вече има една за дежа-вю-то, мисля, че можем да се вмъкнем с една дискусийка "минало, настояще и бъдеще - реалност или фиктивни понятия" Извън рамките на шегата - прав си, реалността е друга сега. Но не гледай само от лошата страна на нещата. Дигитализацията може и да убива живата, "истинската" музика, но.. от друга страна предоставя много нови възможности. А дали всичко ще е изкуствено или не.. мисля зависи най-вече от самите нас. Цитирай
fire_garden Отговорено Март 23, 2009 Автор Отговорено Март 23, 2009 Хохо.. ако ще почваме с философските теми.. в Говорилнята вече има една за дежа-вю-то, мисля, че можем да се вмъкнем с една дискусийка "минало, настояще и бъдеще - реалност или фиктивни понятия" Извън рамките на шегата - прав си, реалността е друга сега. Но не гледай само от лошата страна на нещата. Дигитализацията може и да убива живата, "истинската" музика, но.. от друга страна предоставя много нови възможности. А дали всичко ще е изкуствено или не.. мисля зависи най-вече от самите нас. Хиче даже не гледам негативно. Просто е различно. Следя с интерес така да се каже Времената се менят, но от анимацийката поне ме кефи, че ясно се вижда посланието, а аз бих го интерпретирал така - независимо дали свирим на автентичен инструмент, на електрическа китара или на пластмасов контролер основните неща в живота са си едни и същи. Много ясно, че не бива да се плашим от промяната! Тя е факт и определено е забавна. Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 South Park - рулира. Много добро филмче и серийки. "Я дай сега 'Johnny The Fisherman'!" "клик-клик-клик-клик... клик-клик-клик-клик..." Умрях от смях просто!!! Цитирай
Recommended Posts