Ulian_Borisov Публикувано Март 20, 2009 Публикувано Март 20, 2009 С колегата yellow nEuphoria направихме няколко магии и ето какво излезе! (от мен свиренето, а от него мастеринг) Приятно слушане! За препоръчване е файлът да се свали и да се слуша много, ама много силно! Burn ----> http://www.supload.com/listen?s=mTGPRt Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 За препоръчване е файлът да се свали и да се слуша много, ама много силно! Айде сега да ви изпушат мониторите Цитирай
zwero Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 ^Който има. Супер е. Малко не ми допада кривоча на ритъм китарата в десния канал. Клавирите пак ли ги свириш ти? Като цяло е добре. Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Март 20, 2009 Автор Отговорено Март 20, 2009 "Кривоча", както ти го наричаш е умишлен , не чуваш ли, че всичко е все едно лайф (особено края) ... Но все пак мерси за оценката ... Цитирай
zwero Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 (Редактирано) Моля, а клавирите?! Ако ги свириш ти, евала. chameleonka е избила рибата... Редактирано Март 20, 2009 от zwero Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Март 20, 2009 Автор Отговорено Март 20, 2009 Ами, да, аз ... имам си едно скромно hammond-че в нас ... Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 Сложи едно палче на 3-то прагче на 6-та струна и ше звучи като Ричито как го свири. Цитирай
TONY Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 Добре го свириш. Вече знаем, че бая си можеш. Ако искаш съвет какво да се промени - звукът на ритъм китарата и солото.(прекалено режещи са ми) Само на мелодията с арпежите ми допада и него бих оставил. Цитирай
DREAMMIND Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 готино е станало, иначе туй за палеца на 3 задължително и като цяло звучи по ново и органа можеше да го смените с некъв синт,според мен де Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 Малий като праснем и вокала, ще стане мазало а за органа мислим, че така е добре все пак пърпъл без орган Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Март 20, 2009 Автор Отговорено Март 20, 2009 Господи, с тоя палец ме разцепвате. Запознат съм до болка с хватките на Ричи и дори за този прословут палец, но на мейн рифа, няма шанс да го изсвиря с палец! Оригинала е със свободни сол и ре, следователно после слайдовете и квартите ...Няма значение, де, а иначе за ритъм секцията на куплети, бриджове и тн., от къде знаете, че не го правя с палец ? ...Шанс... И никой нищо не каза за солото, ПУ! Цитирай
ultramega Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 ЕЕ много яко си звучи Само че бяхте ме излъгали че ще имашред в стил Батио Добре че няма, щото нямаше да ми хареса Цитирай
Recommended Posts