Dikata Публикувано Март 19, 2009 Публикувано Март 19, 2009 (Редактирано) Попадна ми един бакинг трак на това пар4е, не го бях свирил от 15 години и се изкефих..., а и се случи покрай мен да има Страт 83ти набор, та успях да врътна тази хава, далеч не е едно към едно, по скоро за идеята Трака е единствения в моя Myspace - Мyspace Дадохме всичко от себе си - второ място, сребърен медал A, забравих да спомена, качеството на бакинга е покъртително, сори Редактирано Март 19, 2009 от Dikata Цитирай
black_waltz Отговорено Март 19, 2009 Отговорено Март 19, 2009 Mноого як кавър! И саунда на китарката си го докарал супер-малмстийнски. А бе кефи ме от всчкъде П.С. и друг път да не се оплакваш, че си забравил да свириш, щото ушевидно не си. Цитирай
DREAMMIND Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 супер е кавъра и свиренето и саунда Цитирай
zwero Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 кавърма на Ингрид Малмстрьонг... Как имате нерви да го вадите тоя магьосник. иначе... Цитирай
ultramega Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 Не съм фен на Малмстийн ни най малко обаче свирнята си я бива , и то много... Ако свириш така като не си във форма(както някой спомена) представям си при по сериозно отдаване... Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 Аз пък съм фен на Малмстийн е вече съм твой фен :) Цитирай
Dikata Отговорено Март 21, 2009 Автор Отговорено Март 21, 2009 много се радвам,4е ви харесва,мерси!!! ultramega,за сериозна зарибявка-няма да стане,ама еи така,за кеф,спомени,да не се губи сьвсем врьзката с инструмента,4е ина4е....драма. живот и здраве да има покраи мен яка метла,кубета(защото не са мои )пьк може и пак да се драсне нещо. благодаря отново! Цитирай
oldman Отговорено Март 23, 2009 Отговорено Март 23, 2009 не е зле,от време на време да сверяваш часовниците на някои хора. Перфектно свириш Цитирай
dedomito Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 Поздравления за страхотното свирене и за страхотния саунд на китарата . Ако не е тайна с какво го докара това звучене ? Има ли софт ...няма ли ... Цитирай
Dikata Отговорено Март 24, 2009 Автор Отговорено Март 24, 2009 мерси още веднаж ! саунда на китарата не е моя заслуга,а на този,които правеше записа ,докато свирех-колио_к!аз само казвах кое ми отьрва,а специално за такьв тип свирене маи имаме еднакьв вкус за тон.китарата е фендер страт 83,наи -важното в слу4ая.драива е от кубе engl.единственото педал4е е noise supressor boss.old school положение.аналогов боец.има си ,разбира се ,некьв delay oт програмата,но тои не е определящ за тона на китарата,това ясно.кубето беше на 1 като сила,което пак показва ,4е хубавите лампови апаратури нямат прошка! това,което е хубавото, и лошото де,4е тази комбинация е доста 4увствителна и наи-малките простотии по свиренето се 4уват,за сьжаление ,ама... то е за джуро хавата,никои не се е напьвал,аиляк,то и бакинга не го обуславя.бири... Цитирай
Recommended Posts