edgecrusher Отговорено Ноември 28, 2004 Отговорено Ноември 28, 2004 DEAL! Обявявам 3-дневни празненства по случая! Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 28, 2004 Отговорено Ноември 28, 2004 Лилий,както би казал Ицко...След дву-дневните ми забежки из столичните квартали дъл' шъ мога?!? НЯМА ДА МОГА ЛИ ? ! ? О-ХО ! ! ! ДАЙ МИ БИРА И НЕ МЕ МИСЛИ ! ! ! Цитирай
fLiSk Отговорено Ноември 28, 2004 Отговорено Ноември 28, 2004 Ами всъщност... не искам да обидя никой, но за мен изключително лъскавите и екстравагантни китари като B.C. Rich и Джаксън са много по грозни от Телето. Но това е личен вкус, просто предпочитам по - семпли неща. А Телекастър като име... 1вата китара Фендер се появява през 1950 и се казва Broadcaster. 1951 модела става Nocaster, и след това се преименува на Телекастер. Демек, от телеграф не от теле. Цитирай
Armaggideon Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 @Edge и Snowwhite - Не се карайте, сбийте се Призовавам към повече чувство за хумор и по-малко обиждане. И двамата сте сладури, няма нужда от лошотия :stop: Тъй, аз се направих на модератор, пък вие ако имате да си доизяснявате отношенията, по-добре на лични или ICQ Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 'Ма ний съ изяснихме,бе!И ръцете си стиснахме виртуално,тъй да съ кажи... Цитирай
Armaggideon Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 Дубре напрайхти, ама аз да си кажа, за дан'съ пувтаря Цитирай
thurston Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 най-грозна е една на KK Downing, една триъгълна такава, а и на Джин Симънс една брадвеста, ма то е бас това, така че не се брои. телетата не са грозни толкова, само някоя добра душа да сложи стратокастърска глава, че тази малката не ме кефи ма хич. да, като се замисля само главите са грозни на телетата Цитирай
circles Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 Kakto niama grozna jena, taka i niama grozna kitara! Vsi4ko zavisi ot koli4stvoto alkohol i li4noto predpo4itanie est. A Teleto kefi! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 "Kakto niama grozna jena, taka i niama grozna kitara! Vsi4ko zavisi ot koli4stvoto alkohol i li4noto predpo4itanie est." Прекалено по Видински звучи изявлението ти! Което е положително, естествено!!! Айде, успех! Цитирай
metalmaniak Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 Abe Telecaster-a e nenadminat... po grozotiq Цитирай
Angry Samoan Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 Напълно съм съгласен с някои от изказалите се по-горе, че BC RICH и Jackson са най-грозните китари. Направени са точно за комплексирани метъли :green: Дори повечето модели на Ibanez не ми допадат. А иначе Telecaster са едни от най-популярните китари въобще и много по-стойностни изпълнители, които няма смисъл да изброявам, свирят именно с Telecaster, а не с ония дървета, изброени по-горе. Аз специално много харесвам DeLuxe сериите им. И аз не харесвам BC RICH и Jackson, но не правя специална тема за това. Цитирай
fLiSk Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 Абе ти не разбра ли че не се влиза с такъв тон по темите. Пак каза същото като мен само дето успя да обидиш всички които са на друго мнение. Защо? Като ти чуем 1вия хитов албум нареждай другите колкото искаш. Цитирай
Angry Samoan Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 Не съм искал да обидя никого. Просто темата е супер безмислено формулирана. Някой, който много харесва Telecaster сигурно също би се обидил. Цитирай
Glacierise Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 Е, аз съм с Джаксън, па не успя да ме обиди Ако не го мързи, да пробва пак Цитирай
AXE Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 А тогава оная жълтата ръбеста китара за кви е направена - комплексирани инженери ли щото аз май натам съм тръгнал, ама нещо не мисля да си купувам подобна. Но до дипломирането има време Цитирай
Recommended Posts