MDFk Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 Наистина в този топик седи по-добре някак .. Жалко 4е месеци напред няма да може да бъде надмината.. :green: :green: :green: Цитирай
James Hetfield Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 Трябва да се направи нещо като анкета и да се сожят няколко такива модела Да видим коя ше бие Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 ако не беше този китарен синтезатор не се знае дали някога щяхме да чуем за Пат Матини (надявам се че сте го чували сега) Цитирай
Sieger Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 (Редактирано) Трябва да се направи нещо като анкета и да се сожят няколко такива модела Да видим коя ше бие Аз си режа главата ако не спечели някоя от двете Данелектро дет' ги постнах! Иначе тая твойта хич не е лоша като замисъл Редактирано Януари 4, 2005 от Sieger Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 Зяпайте грозотия -> /OFF Кубето отзад звучи много гот btw! По-скоро е за джаз и е супер гот! :violin: Цитирай
metalhammer Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 http://www.exoticguitars.com/skeletar.html Цитирай
AXE Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 http://www.exoticguitars.com/skeletar.html Че тая е за най красивите бе Цитирай
MDFk Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 Тоя скелетар е плод на болен мозък... ...ама ме кефи!!!.. :guitar: :guitar: Цитирай
vovcho Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 Китарите на Prince и на Kiss. Доста гадни... Цитирай
Joys Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 Такааа... Тъкмо си мислех че вече сме изредили грозните китари когато днес неволно се натъкнах на "китарата" която ме прати на кардиолог заради лудо сърцебиене! Просто вижте ТОВА Съжалявам, че ще ви постресна, но... С такава китара сигурно са свирили Slayer в "Пустинна Буря" Цитирай
Joys Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 [Мииии... С риск да претоварим персонала на спешното в "Пирогов" вижте и Това приличащо на китара нещо С трион и тесла може да стане на Арфа. Все пак който я е измислил трябва да му дадат награда :killyou: Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 В тоя site само изгъзици видех и тая ми се видя една от най-големите :wow: Цитирай
James Hetfield Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Hey what the fuck is this shit !!!!? Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 В тоя site само изгъзици видех и тая ми се видя една от най-големите :wow: Това трябва да е към "най красивите китари", мисля... :think: Цитирай
Recommended Posts