kolio_k Отговорено Април 3, 2009 Share Отговорено Април 3, 2009 Вчера си говорих с един приятел, та покрай това се сетих, че исках да споделя и аз впечатления от тази машина. Аз си имам взимане даване с тези машини от 7-8 години (първо с 1, а после и с две). Като цяло са добри машини, а според мен основните им приложения са възможно две. Да се правят директни записи с него , така предполага и името им Да направят общо взето посредствено кубе да звучи добре (относително разбира се), стига да има сенд и ретърн (или пък просто вход към пауърампа ). Според мен и в двата варианта крънча е най добре представящия се, чистия канала на единицата ме кефеше малко повече, но двойката е много по практична за лайв. Що се отнася до цената и дали си струва, това разбира се си е въпрос на лични финанси, разбирания и предпочитания. Според мен е малко висока, доколкото си спомням струваше някъде между 350 и 400 евро. Аз лично отдавна не използвам моя, не мисля че може да ми даде нещо, което преампите на моите кубета не ми дават. п.п. Имал съм и Мesa V-Twin , при директно сравнение харесвах чистия канал на Месата повече, и съответно крънча и драйва на Хюса, но това си е въппрос на вкус Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Април 3, 2009 Share Отговорено Април 3, 2009 Aз, например, съм много по-голям фен на Tubeman, отколкото на V-Twin-a. Е, и? Няма "е и", ш'се бием довечера!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
horsefucker Отговорено Април 26, 2009 Share Отговорено Април 26, 2009 Тоя предусилвател, може ли да се ползва със студийни монитори, през комп? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts