Evtim Djerekarov Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 Само със собствени ръце - и уши! Цитирай
npokonu Отговорено Март 21, 2009 Отговорено Март 21, 2009 Свирил съм на две различни Ibanez V70 и бяха гола вода. Не бих си купил такава! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 Кое точно им е било "гола вода", което да е било "облечена вода" при аналогични като цена и тип китари от конкурентни марки? Цитирай
Dimitar Hristov Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 (Редактирано) Gibson , Jackson (6 струни) а фаворита ми е 12 струнен Фендър ! ! ! ако ще си дънкаш еи така за кеф не ти трябват 12 струни но все пак ето да видиш какво представлява ето ти и Ибанез 12ка http://www.youtube.com/watch?v=5l_OHwfenzI Редактирано Март 22, 2009 от Dimitar Hristov Цитирай
badValue Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 Gibson , Jackson (6 струни) а фаворита ми е 12 струнен Фендър ! ! ! ако ще си дънкаш еи така за кеф не ти трябват 12 струни но все пак ето да видиш какво представлява ето ти и Ибанез 12ка http://www.youtube.com/watch?v=5l_OHwfenzI :offtopic-001: човече ти да не си Слънчасал????? за каква 12 струнна иде реч..... единствено аз съм вметнал че съм доволен от 12 струнние "едкивалент" на една от китарите.... .... а и като ще говориш глупости става дума за китари 250-300лв.... като ще обясняваш за <Gibson>... на тази цена ще си взема поне 2-3(без намерението да ги продавам)...а знаеш ли колко хора още в форума ще си накупят..... ?!!?!!??!?!? поне прочети за какво иде реч в темата..... Цитирай
Dimitar Hristov Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 разбрахме че искаш си продадеш китарите .. но това не значи че трябва да осираш темата и мненията не другите ???? нали ! кажи му направо кво предлагаш и тфа е ! мисля че момчето пита за мнения НА ВСЕКИ ! а не за коментари по мненията на хората >???? или греша ????? П.П. нищо лично ама като искаш да кажеш нещо направо го кажи недей осира мненията на другите хора ! ! ! ! моите вкусове към китарите са едни твоите други и мисля че с това трябва да приключим тоя спор ! Цитирай
Dawnfall Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 (Редактирано) ^На това му се вика подпис. Където и да пише ще излиза, че си продава китарите. Наистина ли си на 21 години? Стилът ти на писане е по-скоро като на 12 годишен... А по темата - наистина вземи това което на теб ти харесва повече. Няма как да получиш по-добра като качество китара за едни и същи пари. Редактирано Март 22, 2009 от Dawnfall Цитирай
badValue Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 (Редактирано) разбрахме че искаш си продадеш китарите .. но това не значи че трябва да осираш темата и мненията не другите ???? нали ! кажи му направо кво предлагаш и тфа е ! мисля че момчето пита за мнения НА ВСЕКИ ! а не за коментари по мненията на хората >???? или греша ????? П.П. нищо лично ама като искаш да кажеш нещо направо го кажи недей осира мненията на другите хора ! ! ! ! моите вкусове към китарите са едни твоите други и мисля че с това трябва да приключим тоя спор ! А по темата - наистина вземи това което на теб ти харесва повече. Няма как да получиш по-добра като качество китара за едни и същи пари. щом така мислите явно "може и да сте прави"..... но пък няма да ви казвам какво мисля за вас за да не ви обиждам(не че ще успеете да го направите) както и да е преправих си "подписа"... тук сте прави щом на вас ви е направило впечатление .. явно и на други не им се е понравило(взимам си поука) в прав текст му препоръчах на човека китара, която не продавам аз .... ами друга да вземе....но това пък вие от къде да го знаете!?!?!? и ИМА как да получиш по- качествена китара за едни и същи пари.....!!!!! само трябва да се ОГЛЕДАШ повече.....например като си купиш фендер ЦД60 автоматично даваш 100 лева за надпис на "главата" и в дупката .... с надежда да се покажеш велик и да омаяш някои БУДАЛА(вероятно като горе цитирания Dimitar Hristov ) че свириш с "великата" и недостижима пристижна китара.... може и така да е .. но не е точно това описано ДЪРВО!!!!! убедих човека да пробва неща и да вземе най- подходящото за него така, че тази тема остава за да "се правим на велики и разбиращи" !!!! едит: нищо лично към хората... просто някой мнения не ги разбирам и удобрявам Редактирано Март 22, 2009 от badValue Цитирай
Dawnfall Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 (Редактирано) badValue, пич, това за 12 годишния не се отнасяше за теб, а за Dimitar Hristov Против теб (или пък против подписа ти) нищо нямам, грешно си ми разбрал поста А това за парите - може би си прав, аз като си купувах електрическа не видях огромна разлика между Cort (EVL-K4) и Ibanez (GRG270), както и други китари, които гледах. Но може би си прав, може при акустичните китари да не е така. Пък и аз не съм кой знае какъв разбирач, просто си давам мнението Редактирано Март 22, 2009 от Dawnfall Цитирай
badValue Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 badValue, пич, това за 12 годишния не се отнасяше за теб, а за Dimitar Hristov Против теб (или пък против подписа ти) нищо нямам, грешно си ми разбрал поста "wherever" Цитирай
Daniel_K Отговорено Март 23, 2009 Автор Отговорено Март 23, 2009 Здравейте отново, виждам, че доста коментирате темата. Няма лошо. Сега да кажа и моето мнение по въпроса. От известно време наблюдавам какво пишете и за какво спорите. Трябва да ви кажа, че обиколих къде, що има магазини и оказиони и видях, че едни и същи китари звучат различно. Не се налага да спорите толкова ожесточено по въпроса. На един му харесва повече една китара, на друг друга. И сигурно всеки си е прав за себе си, точно заради това, което написах по-горе, просто китарите звучат различно. Доста марки пробвах и поне като гледам по етикетите повечето са правени в онази голяма страна Китай. Няма лошо. Важното е да свирят добре и да ви задоволява това, което чувате. Естествено за толкова пари, колкото аз исках, няма как да се купи кой знае какво. Само дето пробвах и скъпи и по-евтини марки. Ами да си призная разликата не е толкова голяма. Може би само височината на струните и формата на китарите е по-различна. Както и да е. Аз направих своя избор - купих си в крайна сметка CORT Eart 70. Да ви кажа доволен съм. Харесва ми, само дето малко ми изглежда голяма и ме обива , но това ще го преодолеем. Китарата има страхотен, дълбок звук. Благодаря на всички, които изказаха мнение по темата и помогнаха на мен и на тези, които се двуумят какво да си вземат. Цитирай
badValue Отговорено Март 23, 2009 Отговорено Март 23, 2009 Здравейте отново,виждам, че доста коментирате темата. Няма лошо. Сега да кажа и моето мнение по въпроса. От известно време наблюдавам какво пишете и за какво спорите. Трябва да ви кажа, че обиколих къде, що има магазини и оказиони и видях, че едни и същи китари звучат различно. Не се налага да спорите толкова ожесточено по въпроса. На един му харесва повече една китара, на друг друга. И сигурно всеки си е прав за себе си, точно заради това, което написах по-горе, просто китарите звучат различно. Доста марки пробвах и поне като гледам по етикетите повечето са правени в онази голяма страна Китай. Няма лошо. Важното е да свирят добре и да ви задоволява това, което чувате. Естествено за толкова пари, колкото аз исках, няма как да се купи кой знае какво. Само дето пробвах и скъпи и по-евтини марки. Ами да си призная разликата не е толкова голяма. Може би само височината на струните и формата на китарите е по-различна. Както и да е. Аз направих своя избор - купих си в крайна сметка CORT Eart 70. Да ви кажа доволен съм. Харесва ми, само дето малко ми изглежда голяма и ме обива , но това ще го преодолеем. Китарата има страхотен, дълбок звук. Благодаря на всички, които изказаха мнение по темата и помогнаха на мен и на тези, които се двуумят какво да си вземат. честито ... най- важното е ти да си доволен Цитирай
Dimitar Hristov Отговорено Март 30, 2009 Отговорено Март 30, 2009 колега BadValue нищо лично нямам към теб и не мога да имам защото не те познавам и не си ми дал причина да имам нещо лично може би прекалих с горното си мнение за което съжалявам надявам се да запазим добрия тон и отношения не съм проблемна личност и не искам да изглежда така надявам се че и ти не си пак се извинявам а на колегата даунфол ... ами след като моя подпис не е празен явно знам какво е това ... така че не си намерил правилния човек с който да се заяждаш щото освен да излезеш по тъп от ситуацията по умен няма да излезеш щото "по умния отстъпи вече ....." Цитирай
Recommended Posts