Jump to content
Българският форум за музиканти

Daniel_K

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Daniel_K's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Daniel_K

    Cort или Ibanez

    Здравейте отново, виждам, че доста коментирате темата. Няма лошо. Сега да кажа и моето мнение по въпроса. От известно време наблюдавам какво пишете и за какво спорите. Трябва да ви кажа, че обиколих къде, що има магазини и оказиони и видях, че едни и същи китари звучат различно. Не се налага да спорите толкова ожесточено по въпроса. На един му харесва повече една китара, на друг друга. И сигурно всеки си е прав за себе си, точно заради това, което написах по-горе, просто китарите звучат различно. Доста марки пробвах и поне като гледам по етикетите повечето са правени в онази голяма страна Китай. Няма лошо. Важното е да свирят добре и да ви задоволява това, което чувате. Естествено за толкова пари, колкото аз исках, няма как да се купи кой знае какво. Само дето пробвах и скъпи и по-евтини марки. Ами да си призная разликата не е толкова голяма. Може би само височината на струните и формата на китарите е по-различна. Както и да е. Аз направих своя избор - купих си в крайна сметка CORT Eart 70. Да ви кажа доволен съм. Харесва ми, само дето малко ми изглежда голяма и ме обива , но това ще го преодолеем. Китарата има страхотен, дълбок звук. Благодаря на всички, които изказаха мнение по темата и помогнаха на мен и на тези, които се двуумят какво да си вземат.
  2. Daniel_K

    Cort или Ibanez

    ОК, виждам, че доста хора ми се притекаха на помощ. БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ. Последна молба: понеже съм от Варна и тези магазини, които ми написахте са все в София, та .... как да стане? Последна молба: напишете ми за тези пари 250 лв. кой какво би си купил, от кой сайт евентуално мога да го поръчам или сайт на магазин, телефони или каквото може, така, че да мога да се свържа с хората и да поръчм. Въпреки, че инструмент чрез куриер купува ли се? Все пак, ако може и това не Ви затруднява, МОЛЯ Ви за този последен жест !
  3. Daniel_K

    Cort или Ibanez

    Да прави сте. Момент, сега ще кажа за кои модели става въпрос. Ibanec V70 - NT или V 70 - BK - различават се само по цвета CORT EARTH 70 ENS електроакустична Ето и една ценова листа с модели. Препоръчайте ми модел, ако обичате, че съм на кръстопът. http://www.pro-technica.com/priceList/Cort_2008_2.pdf Дали да не включ и Stag като марка. Ако някой може да ми помогне с тази марка, модел, цена, нека го направи. Благодаря на всички, които ми помагат !
  4. Daniel_K

    Cort или Ibanez

    Здравейте, предстои ми да си купя акустична китара с метални струни за домашно ползване. Прегледах почти всичко - инернет магазини, обяви за продажба, магазини за музикални инструменти и какво ли още не. Видях Cort в магазините във Варна, пипнах я и горе-долу ми хареса. Цената е в моите граници. После погледнах и електроакустичните китари от тази марка. Не се различават много по цена от акустичните. Не пробвах електроакустичната и се питам по какво се различават от акустичните, освен по това, че могат да се включат към усилвател. Дали звукът им при нормално свирене без кубе е същият? Предложиха ми и Ibanez, акустичен. На коя от двете марки да се спра? Разликата в цените е около 20-30 лева. И дали да си купя акустична или електроакустична китара, като се има в предвид, че ще свиря само в домашни условия и вчера си продадох кубето. Ако някой има друго предложение, нека да го сподели, като се има в предвид, че ще отделя до 250 лв. за китара.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.