badhabittt Публикувано Октомври 4, 2005 Публикувано Октомври 4, 2005 интересуваме т'ва басче цени и става ли за нещо освен да го слойи6 в килера или под леглототук Цитирай
badhabittt Отговорено Октомври 4, 2005 Автор Отговорено Октомври 4, 2005 има ли го В бг с активна електрониака ли е 4е не разбирам и колко пари тва ме интересува Цитирай
shmith Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Басът изглежда обещаващо!!! Според мен активната електроника би прецакала нещата ... Вероятно все някой от "музикалните магазини" би могъл да то изпише! Цитирай
fracture Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Защо според теб, активната електроника би прецакала нещата !!! @badhabittt - не знам дали го има в BG, а и не знам дали Peavey имат представител тука. За активна електроника - нищо не пише в спецификациите. Цитирай
stalowa_wola Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Да, наистина изглежда обещаващо , обаче ако си го "изпишеш" от някой бг магазин, ще ти сложат една никак не обещаваща надценка Цитирай
разбойник Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 "Гема музик" внасят Peavey, питай ги. Магазинът им е на ул. "Искър", май №84 (или 64?) - съвсем близо до "Джаз Шоп" на Пепи Славов. Фабричната активна електроника най-вероятно няма да е първа прелест, а и пасивния вариант ще бъде по-евтин. Успех. Цитирай
badhabittt Отговорено Октомври 14, 2005 Автор Отговорено Октомври 14, 2005 Защо според теб, активната електроника би прецакала нещата !!!@badhabittt - не знам дали го има в BG, а и не знам дали Peavey имат представител тука. За активна електроника - нищо не пише в спецификациите. ми човек активното си е активно много по добри работи се чуват за нея от колкото за осатанлите модели Цитирай
Recommended Posts