Ivan Mihov Публикувано Март 12, 2009 Публикувано Март 12, 2009 Здравейте на всички които искат да се научат на нещо българско. Имам на разположение така търсения до неотдавна от мен самия "Нотен буквар за дудук" на Иван Качулев. Направил съм го в (pdf) файл и мога да го изпратя на всеки който се интересува. Ivan А аз търся симбек на две народни песни(СПЕШНО): "Седнало е джоре дос" и "Пусто му лудо и младо". Ще съм много благодарен, ако някой ми ги изпрати на горепосочената електронна поща. Цитирай
LyubenG Отговорено Април 14, 2020 Отговорено Април 14, 2020 Може ли да ми изпратите нотния буквар на имейл адрес lyuben.gondov@abv.bg. Благодаря Ви предварително. Пишете ми на имейл отговора. Цитирай
Ivaylo Videnov Отговорено Септември 17, 2023 Отговорено Септември 17, 2023 На 12.03.2009 г. at 11:43, Ivan Mihov написа: Здравейте на всички които искат да се научат на нещо българско. Имам на разположение така търсения до неотдавна от мен самия "Нотен буквар за дудук" на Иван Качулев. Направил съм го в (pdf) файл и мога да го изпратя на всеки който се интересува. Ivan А аз търся симбек на две народни песни(СПЕШНО): "Седнало е джоре дос" и "Пусто му лудо и младо". Ще съм много благодарен, ако някой ми ги изпрати на горепосочената електронна поща. Здравейте, може ли да го изпратите на имейл videnov.ivylo.videnov@gmail.com. Ще съм Ви много благодарен! Цитирай
yamaha Отговорено Септември 17, 2023 Отговорено Септември 17, 2023 Човекът не е влизал във форума от десетина години, така че май е по-добре да му пишете на имейла, който е оставил в първия си пост, ако разбира се все още е актуален - jhon1n2y@abv.bg Цитирай
Recommended Posts