_Max_ Отговорено Март 11, 2009 Отговорено Март 11, 2009 Eй това някой ако ми обясни как се прави... Цитирай
solo5 Отговорено Март 11, 2009 Отговорено Март 11, 2009 Супер пуснах тема във форума на НАПРАВИСАМ.bg като дадох линк към статията ти Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 23, 2009 Отговорено Март 23, 2009 Аз ампутирам топчетата и ги събирам. Да видим каква колекция ще натрупам за Х години... Цитирай
krismana Отговорено Март 23, 2009 Отговорено Март 23, 2009 ^ Аз също правя това и си ги нанизвам на една струна, а като събера повечко ще си измайсторя някакво украшение... да се скива че и язе съм китаристче уе!!! Цитирай
James Hetfield Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 Затова е добре да се почистят... и да не се мокрят, защото ръждясват (стига бе, ръждата цапала?!) Един лак против ръжда накрая Цитирай
zombie Отговорено Март 31, 2009 Отговорено Март 31, 2009 Аз преди време имах бегъл опит да измайсторя цвете от струните. До някъде се получи, но после така и не се заех сериозно да го довърша. Тази темичка ме надъхва при следващите скъсани да се захвана със старата ми идея. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 22, 2009 Отговорено Април 22, 2009 Това го опитах с едни черни струни с черни топчета. Става и то доста злобно изглежда, но МНОГО зор, такова ми се мамата на пръстите. Хем пробвах с относително тънка .036 А струна. А на Еликсира пък се накъдря покритието от клещите. Освен това е много трудно да се направи симетрична и красиво изглеждаща. Затова зарязах проекта... После седнах и спретнах ето тази имитация на гривна от бяло, черно и жълто злато: Топчетата са какви ли не. Черните са от Black Diamond, 90% от жълтите са Еликсир, басовите са едни Томастик и едни Дърварио. Вътре има черна .036 А струна на два ката, които се срещат и се подпъхват огънати наобратно след кръстосване със срещуположната. Няма откопчалка. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Април 22, 2009 Отговорено Април 22, 2009 Брао бе, фен! Ама така е като имаш много материали...аз моите струни ги изхвърлям в момента в който ги сменя, пък тези сегашните ми докато се износят... Цитирай
Recommended Posts