badValue Публикувано Март 11, 2009 Публикувано Март 11, 2009 Докато търсих какво е "стрингТрии" .. намерих това.... направо се впечатлих и още довечера се захващам .... ... знаех си че за нещо все ще ми свършат работа натрупаните 10-15 чифта... няколко бързи ВПЕЧАТЛЯВАЩИ примера П.П. дано не съм объркал много мястото на темата, ако е така моля МОД-овете да ме извинят. Цитирай
metalmorphosis Отговорено Март 11, 2009 Отговорено Март 11, 2009 Темата си е свежа. Не съм се замислял какво може да се направи с тях, всички съм ги натъпкал в една кутия озаглавена с маркер "House of the fallen' strings" Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Март 11, 2009 Отговорено Март 11, 2009 Баси якото! Тъкмо пазя един - два стари комплекта! Цитирай
Slacoth Отговорено Март 11, 2009 Отговорено Март 11, 2009 Това май не се прави толкова лесно.Изглежда ми импровизация само на пръв поглед. Какъв ли е чалъма примерно за обеците (вървят по три реда струни). Цитирай
badValue Отговорено Март 11, 2009 Автор Отговорено Март 11, 2009 Това май не се прави толкова лесно.Изглежда ми импровизация само на пръв поглед.Какъв ли е чалъма примерно за обеците (вървят по три реда струни). всъщност те май изглеждат доста(най-) прости ... почва се от "синьо"... и се върти .... "спираловидно" а то самото усукване(преплитане) държи струните да са 3(сигурно може и > ама дължина и естетика...) успоредни .. завършва "червено".... само точно как е захванато "отзад"(края/червено) .. !?!?!? ....капка каноколит за смелост Цитирай
sasoh Отговорено Март 11, 2009 Отговорено Март 11, 2009 Единия край на струната (червения) се връзва за другия (синия), предполагам. Интересна идея, само че сигурно иска доста нерви за изпълнение Цитирай
badValue Отговорено Март 11, 2009 Автор Отговорено Март 11, 2009 ...за бога хора .. купувайте дадарио понеже имат цветни "топчета".... отдавна не съм си взимал дадарио .. но имам 3-4 за идеята.... сигурно и с лак(за нокти) могат да се оправят "тичинките на цветята" Цитирай
odisey Отговорено Март 11, 2009 Отговорено Март 11, 2009 И се пак ми се струва възможно да поръждясат тия чудесии Цитирай
badValue Отговорено Март 11, 2009 Автор Отговорено Март 11, 2009 И се пак ми се струва възможно да поръждясат тия чудесии ами то според мен "иницианло"(по начало) са си поръждясали старите струни... ... иначе нови еликсир ... за по- дълготраен ефект и да не се държат продължително в банята (и на дъжд за обиците) Цитирай
pampi Отговорено Март 11, 2009 Отговорено Март 11, 2009 Само на мен ли ми се струва, че в тая обеца струната е само 1?? Цитирай
sasoh Отговорено Март 11, 2009 Отговорено Март 11, 2009 1 e, по-горе даже са ти оцветили пътя Цитирай
badValue Отговорено Март 11, 2009 Автор Отговорено Март 11, 2009 (Редактирано) само точно как е захванато "отзад"(края/червено) .. !?!?!? ....капка каноколит за смелост Единия край на струната (червения) се връзва за другия (синия), предполагам/това е повода за цитат/. Интересна идея, само че сигурно иска доста нерви за изпълнение .. то и на това си има снимка .. ама кой да гледа .....и се вижда хубаво това което си играх да "оцветявам" Редактирано Март 11, 2009 от badValue Цитирай
tednet Отговорено Март 11, 2009 Отговорено Март 11, 2009 Аз лично съм си правил гривни от струни и съм подарявал де... ама след време почват да дразнят и да оцветяват кожата... поне това на мен се случи Цитирай
sasoh Отговорено Март 11, 2009 Отговорено Март 11, 2009 Затова е добре да се почистят... и да не се мокрят, защото ръждясват (стига бе, ръждата цапала?!) Цитирай
Recommended Posts