Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Докато търсих какво е "стрингТрии" .. намерих това....

направо се впечатлих и още довечера се захващам ....

... знаех си че за нещо все ще ми свършат работа натрупаните 10-15 чифта...

няколко бързи ВПЕЧАТЛЯВАЩИ примера

il_fullxfull.60778860.jpgil_fullxfull.56161000.jpg

il_fullxfull.49294434.jpgil_fullxfull.49731933.jpg

П.П. дано не съм объркал много мястото на темата, ако е така моля МОД-овете да ме извинят.

Отговорено

Темата си е свежа. Не съм се замислял какво може да се направи с тях, всички съм ги натъпкал в една кутия озаглавена с маркер "House of the fallen' strings"

Отговорено

Това май не се прави толкова лесно.Изглежда ми импровизация само на пръв поглед.

Какъв ли е чалъма примерно за обеците (вървят по три реда струни).

Отговорено
Това май не се прави толкова лесно.Изглежда ми импровизация само на пръв поглед.

Какъв ли е чалъма примерно за обеците (вървят по три реда струни).

всъщност те май изглеждат доста(най-) прости ...

1059996071616895567.JPG

почва се от "синьо"... и се върти .... "спираловидно"

а то самото усукване(преплитане) държи струните да са 3(сигурно може и > ама дължина и естетика...) успоредни .. завършва "червено"....

само точно как е захванато "отзад"(края/червено) .. !?!?!? ....капка каноколит за смелост

Отговорено

Единия край на струната (червения) се връзва за другия (синия), предполагам. Интересна идея, само че сигурно иска доста нерви за изпълнение

Отговорено

...за бога хора .. купувайте дадарио понеже имат цветни "топчета".... :)

отдавна не съм си взимал дадарио .. но имам 3-4 за идеята....

сигурно и с лак(за нокти) могат да се оправят "тичинките на цветята" :)

Отговорено
И се пак ми се струва възможно да поръждясат тия чудесии :)

ами то според мен "иницианло"(по начало) са си поръждясали старите струни...

... иначе нови еликсир ... за по- дълготраен ефект и да не се държат продължително в банята (и на дъжд за обиците) :)

Отговорено (Редактирано)
само точно как е захванато "отзад"(края/червено) .. !?!?!? ....капка каноколит за смелост

Единия край на струната (червения) се връзва за другия (синия), предполагам/това е повода за цитат/. Интересна идея, само че сигурно иска доста нерви за изпълнение

.. то и на това си има снимка .. ама кой да гледа .....и се вижда хубаво това което си играх да "оцветявам"

il_430xN.49731992.jpg

Редактирано от badValue
Отговорено

Аз лично съм си правил гривни от струни и съм подарявал де... ама след време почват да дразнят и да оцветяват кожата... поне това на мен се случи

Отговорено

Затова е добре да се почистят... и да не се мокрят, защото ръждясват (стига бе, ръждата цапала?!)